x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Activa - In pauzele dintre concerte, Elena Gheorghe ii face galerie fratelui sau

Activa - In pauzele dintre concerte, Elena Gheorghe ii face galerie fratelui sau

de Anca Stanescu    |    10 Feb 2007   •   00:00
Activa - In pauzele dintre concerte, Elena Gheorghe ii face galerie fratelui sau

Cu o sora ziarista si un frate fotbalist, ce-i mai ramanea Elenei Gheorghe sa faca? Sa cante si sa danseze (bine). In curand va lansa, alaturi de mama sa, un album de muzica populara.

Canta populare cu mama

Cu o sora ziarista si un frate fotbalist, ce-i mai ramanea Elenei Gheorghe sa faca? Sa cante si sa danseze (bine). In curand va lansa, alaturi de mama sa, un album de muzica populara.

Jurnalul National: Esti o perfectionista. Cum arata momentele cand nu te gandesti doar la munca?
Elena Gheorghe: Dau atentie fiecarui detaliu si sa il pun la punct atunci cand in joc este cariera mea. Uneori mai simt nevoia sa ies putin din lumea in care traiesc cea mai mare parte a timpului (spectacole, sedinte foto, interviuri s.a.m.d.). Ma relaxez in fata televizorului la un film bun, citesc o carte si... dorm.

Cand ai cantat prima oara "cu public"?
La 4 ani am urcat pe o scena, dar nu stiam ca voi canta. Am simtit insa o relatie speciala intre mine si muzica.

Suporter infocat

Este diferit artistul de aici de cel din alte parti?
M-am adaptat conditiilor de aici, dar stiu ca se poate si mai bine. Sper ca lucrurile sa se indrepte si pentru noi. Ar fi bine ca ambitia si bunavointa sa vina atat din partea artistilor, cat si din partea celor implicati in industria muzicala romaneasca.

Familia te sustine?
Da, imi este aproape. Chiar daca stau tot timul pe drumuri, o port mereu in suflet. Alaturi de mama, Marioara Man Gheorghe, cantareata de muzica populara, am cantat pentru prima oara pe o scena. De altfel, la sfarsitul lunii martie voi lansa, impreuna cu mama, un album de muzica populara, ce va contine 10 piese. Nu stiu deocamdata daca voi renunta la casa de productie Roton, cu care colaborez, inca nu m-am decis la cine sa apelez. Ana, sora mea mai mica, a ales cariera de ziarista. Acum ma straduiesc sa fac numai lucruri bune, de care sa fie mandra atunci cand scrie. Am si un frate mai mic, Costin, fotbalist la Sportul Studentesc. De fiecare data cand am timp, merg pe stadion sa il incurajez. De la tatal meu, preot, am invatat sa iert si sa ofer un dar fara a astepta ceva in schimb.

Contraste... aparente

Cum este "fata popii"?
Sunt curajoasa, dar si timida, puternica si totusi sensibila. Viata ne da ocazia sa trecem prin toate starile deopotriva. Sunt o perfectionista convinsa!
×
Subiecte în articol: antimonden