x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actori în filmul “Poziţia copilului”, concurenţi la “Junior Chef”

Actori în filmul “Poziţia copilului”, concurenţi la “Junior Chef”

02 Mai 2014   •   13:15
 Actori în filmul “Poziţia copilului”, concurenţi la “Junior Chef”

Nu puţine au fost dăţile în care copiii de la „Junior Chef” au demonstrat că au şi alte talente în afară de cel în arta culinară. Astfel, în ultima ediţie de preselecţii difuzată luni, de la 20:30, la Antena 1, cei trei juraţi au fost impresionaţi de povestea fraţilor Chinez.

De când au intrat pe platoul emisiunii, gemenii i-au cucerit pe Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi pe Horia Vîrlan cu dezinvoltura pe care o afişau. Uimiţi de atitudinea lor, membrii juriului au vrut să afle dacă cei doi au experinţă în faţa camerelor de luat vederi. Se pare că nu s-au înşelat pentru că Mihai şi Gabriel au fost actori în lungmetrajul „Poziţia Copilului”, film premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de film de la Berlin, în anul 2013: „În film am jucat unul în schimbul celuilalt pentru că se filma foarte mult timp, uneori şi până la cinci dimineaţa, iar când unul dintre noi obosea, intra celălalt”, povesteşte unul dintre gemeni.

Telespectatorii care vor urmări „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1, vor putea afla dacă cei doi i-au convins pe membri juriului că merită un loc în etapa următoare a concursului.

 

×