x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actorul Hugh Grant este tată pentru a patra oară

Actorul Hugh Grant este tată pentru a patra oară

22 Dec 2015   •   16:26
Actorul Hugh Grant este tată pentru a patra oară

Actorul britanic Hugh Grant a devenit tată pentru a patra oară miercurea trecută, scrie marţi ziarul spaniol ABC, citând publicaţia suedeză 'Sundsvalls Tidning'.

Este cel de-al doilea copil pe care cineastul de 55 de ani îl are cu actuala sa parteneră de viaţă, suedeza Anna Eberstein, iar fericita veste a fost dată presei de bunica maternă. 'Pot confirma că am un nou nepot. Este minunat', a spus ea.

Devenit celebru pentru rolul din filmul 'Patru nunţi şi o Înmormântare', în 1995, Hugh Grant s-a remarcat apoi în numeroase lungmetraje şi producţii teatrale şi a obţinut premii prestigioase precum BAFTA şi Globul de Aur.

El a avut o relaţie de lungă durată cu actriţa Elisabeth Hurley şi mai mare doi copii rezultaţi dintr-o legătură cu chinezoaica Tinglan Hong. Primul său copil cu Anna Eberstein, alături de care se pare că a ajuns la o stabilitate în plan sentimental, a venit pe lume cu numai trei luni înainte de cel de-al doilea copil al actorului cu Tinglan Hong. Aşa se face că într-un interval de numai 15 luni el a devenit tată de două ori cu două partenere diferite.

Hugh Grant s-a mutat recent într-o vilă de aproximativ 818.000 de euro în Suedia, împreună cu Anna, pentru a fi mai aproape de familia acesteia.

×