x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actrița Anne Heche, în comă după un accident. Familia: Nu este de așteptat să supraviețuiască

Actrița Anne Heche, în comă după un accident. Familia: Nu este de așteptat să supraviețuiască

12 Aug 2022   •   11:40
Actrița Anne Heche, în comă după un accident. Familia: Nu este de așteptat să supraviețuiască
Sursa foto: Hepta

Actrița americană Anne Heche este în comă și a suferit o leziune cerebrală severă în urma unui accident produs la începutul săptămânii. Nu este de așteptat să supraviețuiască, a anunțat familia.

Actrița rămâne în comă și a suferit „o leziune cerebrală anoxică severă”, a transmis familia, potrivit BBC.

„Dorim să mulțumim tuturor pentru urările și rugăciunile lor pentru recuperarea lui Anne și să mulțumim personalului dedicat și asistentelor minunate”, au adăugat reprezentanții familiei.

Mașina actriței a intrat într-o casă din Los Angeles.

Poliția a anunțat vineri că testele preliminare de sânge au relevat prezența drogurilor în organismul ei, dar au fost fost necesare teste suplimentare pentru a exclude orice substanță administrată în spital.

Mamă a doi copii, Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a jucat în filme precum Donnie Brasco, Cedar Rapids și remake-ul Psycho din 1998.

De asemenea, Heche a apărut în emisiunea Dancing with the Stars.

Potrivit Departamentului de Pompieri din Los Angeles, mașina lui Heche a fost cuprinsă de un incendiu după ce a intrat într-o casă cu două etaje.

Ea este îngrijită la Centrul de arși Grossman de la spitalul West Hills și este conectată la aparate de respirație artificială pentru a se stabili dacă organele sale sunt viabile pentru donare, a mai precizat familia sa.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: anne heche