x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actrița Anne Heche, rănită grav într-un accident rutier: a lovit o casă și mașina a luat foc

Actrița Anne Heche, rănită grav într-un accident rutier: a lovit o casă și mașina a luat foc

06 Aug 2022   •   10:20
Actrița Anne Heche, rănită grav într-un accident rutier: a lovit o casă și mașina a luat foc
Sursa foto: Hepta

Actrița Anne Heche a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul.

Accidentul a provocat un incendiu de proporții în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Ane Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările.

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost grav rănită. Presa locală citată de Sky News arată că actrița a suferit arsuri grave.

Potrivit NBCLA, șoferița mergea cu viteză pe o stradă rezidențială - iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche a fost transportată la spital.

Un vecin a declarat pentru NBCLA: „Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”.

Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: anne heche