x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit, după o relaţie de 5 ani (FOTO)

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit, după o relaţie de 5 ani (FOTO)

24 Aug 2015   •   14:52
Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit, după o relaţie de 5 ani (FOTO)
Sursa foto: Foto: adelapopescu.eu

Adela Popescu (28 de ani) şi Radu Vâlcan (38 de ani) s-au căsătorit sâmbătă, 22 august pe domeniul Hadar Chalet din judeţul Braşov, alături de de 60 de invitaţi.

După două zile, chiar în drum spre luna lor de miere, Adela a anunţat că s-a căsătorit cu logodnicul ei, Radu, prin intermediul unei postări pe blogul său personal:

"Nunta noastră

Suntem nedormiti de trei zile, dar fericiti pentru o viata! Sambata 22 august ne-am casatorit intr-un loc minunat, inconjurati de zambetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastra pana la lacrimi.

Am petrecut de joi pana duminica, ca in povesti, pe domeniul Hadar Chalet, impreuna cu cei 60 de invitati, prietenii si familia, unde s-a incins cea mai tare petrecere la care am fost pana acum.

Inchid ochii si imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inalta semet din gradinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de paduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi si… o viata inainte in doi.


Foto: adelapopescu.eu

Alaiul pana la biserica, acolo unde toti cei prezenti ne-au insotit pe jos, cu voie buna, sarba din cotitura. Caci ce nunta este aceea fara o sarba, vorba tatalui meu. :) Mi-l amintesc pe Radu fericit si emotionat strangandu-mi mana in biserica. Imi simt si acum broderia rochiei de mireasa[...] buchetul meu compus din mure salbatice, hortensii, bujori si iedera, privirea muta de uimire a invitatilor atunci cand la intoarcere, in amurg, hambarul prinsese viata, luminat de beculete fine, lumanari suave, flori albe ce ieseau timid din muschiul verde ce parca urma sa invadeze mesele urcand timid si pe masa bufetului suedez si pe peretii hambarului.


Foto: adelapopescu.eu

Cercurile uriase de iedere suspendate si candelabrele glam, muzica, mancarea, temperatura, sentimentul ca nimeni nu ne vede, toate impreuna ne-au facut sa simtim ca Dumnezeu ne iubeste si a avut grija sa avem parte de cele mai frumoase zile din viata noastra de pana acum",
a scris Adela pe adelapopescu.eu.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire şi onoare“ şi formeaza de cinci ani un cuplu.

×