x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adelina Pestrițu, SCANDAL cu fanii de pe Facebook

Adelina Pestrițu, SCANDAL cu fanii de pe Facebook

12 Sep 2015   •   14:54
Adelina Pestrițu, SCANDAL cu fanii de pe Facebook
Sursa foto: Facebook.com

Adelina Pestrițu publică fotografii cu ea de peste tot și le răspunde la întrebări fanilor săi de pe Facebook.

Încearcă să își țină admiratorii la curent cu tot ce face, însă nu toțiapreciază și nu ezită să o critice dur, scrie libertatea.ro

De curând, Adelina a publicat o fotografie cu un produs cosmetic, care a stârnit furia unei amice virtuale. ”Cred ca e singura vedeta care posteaza imagini de vreo 5 ori pe zi... Esti cam obsedata nu crezi????”, a scris aceasta.

Enervată la culme, Adelina i-a răspuns și ea la fel de tăios: ”Daca postez, sunt obsedata, daca NU postez.... Sunt increzuta, nu va bag in seama! Da' tu nu crezi ca tu si cei ca tine sunteti cam ipocriti sa ma luati pe mine la rost ce si de cate ori postez pe Pagina Mea de Facebook?”.

Și nici nu s-a încheiat bine conflictul că, vineri seara, a postat o altă fotografie care a stârnit anumite critici. Adelina a vrut să le arate amicilor din ce este compusă cina ei: somon cu tarhon și salată verde, puse pe masă și gata să fie savurate.



Cineva a remarcat însă alt detaliu: ”Furculita in stanga... cutitul in dreapta...pofta buna”. Adelina a luat foc din nou și a răspuns: ”Am uitat sa specific... Sunt la masa, nu la concurs de aranjat masa”. Fata cu critica nu s-a lăsat însă: ”Era doar o remarca... Daca punem pe facebook sa o facem corect, pentru a evita criticile... Daca aranjam masa corect nu inseamna ca suntem in competitie cu cineva”.

 

×