x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adevăratul motiv al dispariţiei lui Patrick Dempsey din serialul 'Anatomia lui Grey' ar fi... infidelitatea conjugală

Adevăratul motiv al dispariţiei lui Patrick Dempsey din serialul 'Anatomia lui Grey' ar fi... infidelitatea conjugală

19 Mai 2015   •   20:33
Adevăratul motiv al dispariţiei lui Patrick Dempsey din serialul 'Anatomia lui Grey' ar fi... infidelitatea conjugală
Sursa foto: http://www.flickr.com/photos/davehamster

Dispariţia doctorului Derek Shepherd din 'Anatomia lui Grey', care i-a luat prin surprindere pe fanii serialului, ar fi legată de infidelitatea din viaţa reală a interpretului acestui personaj, actorul Patrick Dempsey, care şi-ar fi înşelat soţia cu o parteneră de filmări, relatează soirmag.be.

După ce actorul a părăsit platourile de filmare, au apărut voci care susţin că, prin comportamentul său 'nepotrivit', artistul a determinat-o pe scenarista, regizoarea şi producătoarea serialului, Shonda Rhimes, să se lipsească de unul din personajele sale principale.

Patrick Dempsey i-ar fi fost infidel soţiei, cel puţin aşa afirmă o sursă sub acoperirea anonimatului în revista In Touch. 'Patrick a avut o relaţie nepotrivită cu o tânără care lucra la filmări. Ellen Pompeo (soţia din serial a medicului Derek Shepherd - n.r.) a descoperit-o şi a fost foarte furioasă pentru că este foarte apropiată de Jillian (soţia lui Patrick Dempsey - n.r.), căreia i-a şi spus', a susţinut sursa menţionată.

Citeste si Mad Men la final. Moare sau nu moare anti-eroul Don Draper?

Zvonul pare fondat, având în vedere că actorul şi soţia sa au anunţat recent că divorţează.

Foarte ataşată de valorile familiei, Shonda Rhimes ar fi fost şocată şi a reacţionat imediat. 'Nu are răbdare în cazul acestui gen de comportament', a adăugat sursa citată. 
Sursa Agerpres

S
ursa foto http://www.flickr.com/photos/davehamster

×
Subiecte în articol: anatomia lui grey Patrick Dempsey