x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adrian Enache a schimbat 20 de tricouri într-o singurã zi!

Adrian Enache a schimbat 20 de tricouri într-o singurã zi!

de CS    |    18 Oct 2012   •   15:25
Adrian Enache a schimbat 20 de tricouri într-o singurã zi!
Sursa foto: Antena1

Ruleta transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” l-a pus pe Adrian Enache în faţa unei noi provocãri de zile mari. Dupã ce a avut parte de travesti-uri greu de imaginat, ca Marina Voica sau Elena Paparizou, sâmbãta trecutã, ruleta i-a adus din nou un personaj extrem de dificil. Artistul va fi Mc Hammer şi va trebui sã facã un show de zile mari, întocmai cum fãcea acesta în urmã cu mai bine de 20 de ani.  Coregrafa Ioana Macarie a scos untul din el la repetiţii, artistul schimbând 20 de tricouri!

„Aşa cum am spus încã de la început, Te cunosc de undeva a reprezentat provocarea vieţii mele, însã acest rol reprezintã cu siguranţã provocarea acestui concurs. E cu atât mai dificil cu cât nici MC Hammer nu mai face la vârsta asta ce fãcea la începutul anilor 90. Am repetat extrem de mult alãturi de coregrafa noastra, Ioana Macarie, cãreia îi mulţumesc din nou pe aceastã cale. Am schimbat 20 de tricouri într-o singurã zi!”  Deşi sunt prieteni de o viaţã, Temişan nu l-a încurajat deloc când a aflat ce personaj va avea de interpretat: „ Prietene, îţi voi pregãti un mare 4!”

Alãturi de Mc Hammer, pe scena supershow-ului „Te cunosc de undeva!” urcã sãptãmâna aceasta Antonio Banderas, Jessie J, Celine Dion, Delia, Andreea Bãnicã, Cãlin Goia şi Ştefan Bãnicã, în interpretãrile de senzaţie ale celor 8 concurenţi.

×