x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Al Pacino, 83 de ani, și iubita sa Noor Alfallah, 29 de ani, au devenit părinții micuțului Roman. "Nașul" este cel mai bătrân tată de la Hollywood

Al Pacino, 83 de ani, și iubita sa Noor Alfallah, 29 de ani, au devenit părinții micuțului Roman. "Nașul" este cel mai bătrân tată de la Hollywood

de Andreea Tiron    |    16 Iun 2023   •   07:55
Al Pacino, 83 de ani, și iubita sa Noor Alfallah, 29 de ani, au devenit părinții micuțului Roman. "Nașul" este cel mai bătrân tată de la Hollywood
Sursa foto: Instagram Noor Alfallah

„Al Pacino și Noor Alfallah au devenit părinți. Micuțul se numește Roman Pacino”, a confirmat reprezentantul lui Pacino într-o declarație transmisă Fox News Digital.

Al Pacino, „Nașul”, în vârstă de 83 de ani, mai are trei copii din relații anterioare: o fiică cu fosta iubită Jan Tarrant și gemeni cu Beverly D'Angelo.

Medicii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că Pacino a devenit tată la o vârstă atât de înaintată, însă actorul a sfidat pe toată lumea.

Potrivit presei americane, și Pacino a fost șocat de sarcină, având în vedere că suferea de o afecțiune medicală despre care credea că l-ar împiedicat să mai aibă copii.

Pacino și Alfallah formează un cuplu de anul trecut. Tânăra de 29 de ani se descrie drept „raconteur” pe Instagram. 

Vestea recentă despre bebeluș vine la aproximativ o lună după ce prietenul lui Pacino, Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a anunțat nașterea celui de-al șaptelea copil.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: al pacino tata 83 ani noor alfallah