x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Al Pacino va fi din nou tată, la 82 de ani. Cine este iubita sa, cu 53 de ani mai tânără

Al Pacino va fi din nou tată, la 82 de ani. Cine este iubita sa, cu 53 de ani mai tânără

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2023   •   22:30
Al Pacino va fi din nou tată, la 82 de ani. Cine este iubita sa, cu 53 de ani mai tânără
Sursa foto: Profimedia

Celebrul actor hollywoodian, Al Pacino, va avea un copil. Iubita sa va da naștere, în luna iunie, celui de-al patrulea copil al artistului.

Cei doi sunt împreună din aprilie 2022 iar Noor este acum însărcinată în luna a opta. În timp ce Al Pacino are 82 de ani, iubita sa are doar 29 de ani, fiind astfel mai tânără cu peste o jumătate de secol.  Primele zvonuri despre relația lor de dragoste au apărut după ce au fost fotografiați luând cina împreună, scrie people.com. 

Al Pacino este unul dintre cei mai mari actori americani. El mai are o fiică de 33 de ani, Julie Marie, cu profesoarea de actorie Jan Tarrant și doi gemeni în vârstă de 22 de ani, Anton și Olivia, cu actrița Beverly D'Angelo, cu care a avut o relație în perioada 1997-2003. 

Noor Alfallah este producătoare de televiziune și a devenit cunoscută ca iubită a solistului Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani. Cuplul s-a despărțit în 2017. Apoi s-a spus că Noor a avut o legătură cu Clint Eastwood, de 92 de ani, însă ea a dezmințit zvonurile spunând că au fost doar prieteni. 

 

 

×
Subiecte în articol: al pacino noor alfallah