x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alexandru Papadopol a dat autografe pe margarina

Alexandru Papadopol a dat autografe pe margarina

30 Ian 2005   •   00:00

Junele prim din telenovela "Numai iubirea" a fost in acest week-end protagonistul unei sesiuni de autografe organizata ad-hoc la casa de marcat dintr-un hipermarket bucurestean.

CATALINA A. OSMAN

METAMORFOZA. Asa arata Papadopol pe vremea cand nu-l lovise celebritatea
reperat. Actorul a fost imediat reperat de gospodinele care cautau infrigurate un petic de hartie pe care sa ia dovada epocalei intalniri. Solutia a venit de la niste cutii cu margarina care aveau ca bonus pe capac poza lui Papadopol. Si uite asa a inceput sesiunea de autografe. Cu privirea melancolica care l-a facut notoriu, fragilul actor s-a supus canoanelor celebritatii dambovitene si a raspuns solicitarilor cu amabilitate si cu un zambet trist.

CHICOTELI. Imbujorate de emotie, doamnele au inceput sa se intoarca spasite, dar victorioase langa sotii lor, care priveau amuzati intreaga scena. Ele chicoteau sub impresia nevinovatelor ganduri infidele, ei zambeau in amintirea ciorbei care da pe aragaz in timp ce consoartele urmaresc cu infrigurare drama timidului actor la televizorul din sufragerie. Uimit si el de amploarea pe care a luat-o incursiunea la cumparaturi, Papadopol a continuat sa priveasca melancolic si suferind raftul care se golise de cutiile cu margarina.

INCEPUTURI
La sfarsitul liceului, Alexandru Papadopol se gandea sa plece sa munceasca in Germania. A intrat insa la Facultatea de Drept si a ramas in Romania. Cum visul lui era sa devina actor, Papi a intrat si la Teatru abia dupa a patra incercare. La absolvire, Catedra de Teatrologie i-a acordat premiul pentru cea mai buna interpretare masculina.

×
Subiecte în articol: antimonden