x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Pușcaș se pregătește să devină mamă: “Sunt fericită și nerăbdătoare să-mi cunosc copilașul”

Alina Pușcaș se pregătește să devină mamă: “Sunt fericită și nerăbdătoare să-mi cunosc copilașul”

02 Apr 2015   •   15:15
Alina Pușcaș se pregătește să devină mamă: “Sunt fericită și nerăbdătoare să-mi cunosc copilașul”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Alina Pușcaș se pregătește pentru unul dintre cele mai importante și emoționante momente din viața ei: acela când va deveni mamă. Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, este însărcinată în luna a treia.

„Nu cred că aș avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea și nerăbdarea de a-mi cunoaște, cât mai curând, copilașul, mă simt mai puternică și mai matură. Îmi doresc foarte mult un băiețel sănătos și frumos dar, până la urmă, știti cum e: fetiță sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla și acest lucru și aștept cu drag să vă împărtășesc din nou bucuria”, spune, emoționată, Alina Pușcaș.

Vedeta Antenei 1 mărturisește că vestea sarcinii a luat-o total prin surprindere: “Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaș pe buze și cu întrebarea "Ce-ar fi să fiu însărcinată?" Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile și l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh și l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie și am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea același rezultat pozitiv”.

Bucuria și emoția ce au urmat au copleșit-o pe Alina. “Emoția, evident, a fost fără margini. Au urmat țipete, râsete, agitație, un fel de dansuri contemporane prin casă (râde), lacrimi de fericire, telefoane către familie”, mai spune aceasta.

Pe Alina Pușcaș, telespectatorii Antenei 1 o pot vedea sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×