x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Analia a cantat pe scena cu sotul ei violoncelist

Analia a cantat pe scena cu sotul ei violoncelist

18 Mar 2005   •   00:00

MONDEN
PREMIERA - Argentiniana si-a lansat primul album latino in Romania Am trait s-o vedem si p-asta! In timp ce trupele noastre se zbat sa-si promoveze muzica peste granita, iata ca argentiniana Analia Selis si-a lansat albumul de debut, aici, in Romania. Dupa casatoria cu Razvan, interpreta de muzica latino a hotarat sa devina "de-a noastra".
SIMONA ECOVOIU

E DE-A NOASTRA! Analia Selis a dialogat cu publicul in romaneste
Lansarea albumului latino "Aqui Hoy", produs de MediaPro Music, a avut loc joi seara, pe scena Teatrului Bulandra, in prezenta unui public numeros.

PREMIANTA. Analia Selis ( 27 de ani) nu a optat pentru o tinuta decoltata, asa cum romancutele noastre ne-au obisnuit in astfel de situatii. Ea are voce, asa ca nu mai e imperios necesar sa se dezbrace pe jumatate, pentru a capta atentia publicului. Va mai amintiti ca anul trecut ea a obtinut locul trei la Festivalul "Cerbul de Aur"?: "Timp de opt ani am cantat intr-un cor, apoi intr-o formatie foarte cunoscuta in Argentina si, mai tarziu, am facut cariera ca interpreta de muzica clasica, la Boston". Ea a ales, dupa ce s-a casatorit cu Razvan, sa-si continue aici cariera muzicala: "Eram cu o bursa la Boston si tot acolo studia si el muzica clasica. Mi s-a parut interesant, dar n-am schimbat o vorba. Intr-o seara ma aflam la un spectacol de al lui, si nu si-a mai luat ochii de la mine. A fost dragoste la prima vedere". Sotul ei a acompaniat-o pe scena, pret de cateva minute, dovedind ca este un instrumentist de exceptie. Printre cei prezenti i-am remarcat pe interpretul Marius Teicu, dar si pe ambasadorul Argentinei in Romania, care i-a daruit compatrioatei sale un imens buchet de crini.

REVINE!!! Lucian Viziru a ocupat si el un loc in sala. Vedeta postului Acasa ne-a spus ca trage tare sa invate limba spaniola, in speranta ca se va intelege mai bine cu actrita Gabriela Spanic, cea care l-a fermecat la Bucuresti. Lucian revine in lumea muzicala cu un album solo. Melodiile pop vor fi compuse atat de el, cat si Cornel de la Stigma. In prezenta fetelor, a mentionat ca a luat o pauza.

MICROBISTA

"M-am nascut intr-un orasel din Argentina si am crescut intr-o familie de fete. Am locuit intr-o casa fericita, cu usile deschise pentru toata lumea. Cum in tara mea se joaca foarte mult fotbal, pana si eu ma pricep"

APRECIERE

"Romania este o tara frumoasa si plina de lucruri interesante. Oamenii sunt sinceri. Imi place atmosfera latina care se respira aici. Iubesc tara asta si sper ca muzica mea sa ajunga la inimile voastre. De aceea cant si in romaneste" - Analia Selis

×
Subiecte în articol: antimonden