x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ananasul aduce banu’ greu!

Ananasul aduce banu’ greu!

21 Aug 2008   •   00:00

Pentru cineva atît de sărac (cu duhul) cum e Sensuala, măcar emisiunile tv să mai facă pe mamele şi taţii răniţilor! Cică 2.000 de euro ar fi suma minimă pentru care blonda ar bifa prezenţa pe un platou de filmare.

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE
Pentru cineva atît de sărac (cu duhul) cum e Sensuala, măcar emisiunile tv să mai facă pe mamele şi taţii răniţilor! Cică 2.000 de euro ar fi suma minimă pentru care blonda ar bifa prezenţa pe un platou de filmare. Cine a pus botul? O producţie care o face pe Simona gospodină! Pentru a-şi exersa talentele culinare, ea le-a gătit celorlalţi participanţi salată cu ananas şi somon fume. Strădania nu a fost apreciată, aceştia declarînd că ar fi preferat ceva mai gustos. Totuşi, Simona şi-a văzut satisfăcut tariful pretins, ea alegîndu-se cu 2.000 de euro pentru această filmare.  Merită ca pentru aceşti bani să bucure mai tare limbile invitaţilor... (A.S.)

 
ÎN ŞASE LUNI:Show cu bebe în burtică
Oare vrea să-şi trăiască la maximum timpul rămas pînă cînd i se naşte odrasla? Sau vrea să-l obişnuiască încă de pe acum pe ăla micu’ cu tot felul de experienţe? O fi "infestată" de admiraţia pentru divele internaţionale care şi-au expus în amănunt lunile avansate de sarcină prin reviste lucitoare? Care să fie motivul pentru care Corina, aflată în luna a şasea de sarcină, a prestat nu un spectacol obişnuit, ci un adevărat show erotic? Corina spune că nu suferă de pe urma sarcinii. Oare asta să fie "demonstraţia"? (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden