x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Balan: "Nu am vrut sa ma sinucid, ci sa dorm"

Andreea Balan: "Nu am vrut sa ma sinucid, ci sa dorm"

12 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
GOSPODINA - Andreea Balan a invatat sa gateasca din cartea de bucate Andreea Balan s-a maturizat. S-a mutat cu chirie intr-un apartament din Bucuresti si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Teo. A avut cateva restante la Facultatea de Jurnalistica, dar le-a trecut cu brio.
SIMONA ECOVOIU

UNDE DAI SI UNDE CRAPA! Andreea Balan a luat anticonceptionale si i-au crescut sanii
Jurnalul National: Fostul tau impresar sustine ca te-ar fi ajutat foarte mult dupa ce ai plecat de acasa…
Andreea Balan: Relatia de impresariat cu Marius a fost una bazata pe cuvant si incredere inca de la inceput, lucru pentru care n-am avut niciodata nevoie de un contract scris. Mi-a fost, intr-adevar, un sprijin, prin faptul ca mi-a acordat multe spectacole intr-o perioada mai putin favorabila mie, lucru pentru care ii sunt recunoscatoare, dar si el a beneficiat de pe urma mea. "Plecatul meu de acasa" e o expresie prea sofisticata, poate chiar deplasata, fiind vorba de o simpla mutare, a mea in Capitala, pentru inregistrari, facultate…

Ai de gand sa te impaci cu el?
Consider ca nu eu am stricat aceasta relatie. Poate ca ne-am fi impacat, daca nu ma denigra, in direct, in emisiunea "Tonomatul DP 2" (TVR 2). Nu vreau sa mai lucrez cu el, pentru ca nu am incredere in cuvantul lui.

Ce parere ai de faptul ca fostul tau impresar te-a inlocuit cu AndreEA?
Nu m-a inlocuit cu Andreea Antonescu, pentru ca eu am renuntat la el, nu el la mine. Presupun ca a vrut doar sa ma supere, dar eu ma bucur pentru Andreea Antonescu, poate cu ea va colabora mai bine. Oricum, noi doua tinem legatura si ne intelegem foarte bine.

Ai vrut sau nu sa te sinucizi? Ai ajuns si la spital, dupa ce ai luat pastile de Distonocalm.
Uneori, problemele te coplesesc prin numarul lor. La momentul respectiv treceam si eu printr-o astfel de perioada. Aveam probleme cu somnul si se pare ca o incercare stupida de a dormi macar o noapte linistita s-a transformat intr-o experienta neplacuta si un subiect de presa nemeritat si dus pe-o panta alunecoasa. Nu am vrut sa ma sinucid, am vrut doar sa dorm!

Totusi, de ce ai plecat de acasa?
Din cate stiu eu, asta fac toti tinerii care au posibilitatea si doresc sa-si puna bazele propriilor vieti. Si, cum am mai spus, nu mai puteam sa fac fata navetei Ploiesti - Bucuresti.

Locuiesti impreuna cu iubitul tau, Teo?
Nu, dar stam impreuna cat mai mult timp.

Te gandesti la maritis?
Orice fata se gandeste la ziua in care va fi mireasa si va purta o rochie alba si unica de mireasa. Nu? Inseamna ca si eu o s-o fac. Doar ca se va intampla putin mai tarziu, din pricina carierei.

Vad ca ti-ai tatuat un inel pe deget. Cat te-a costat?
Tatuajul reprezinta un simbol numai de mine stiut. Valoreaza cateva milioane de lei.

Cum te gospodaresti in casa in care stai cu chirie?
Am citit undeva ca orice femeie ar trebui sa stie sa gateasca. Asa ca am pus mana si am invatat din cartea de bucate.

Mai ai rate?
Nu, zilele trecute mi-am platit integral masina.

Cu Facultatea de Jurnalistica cum stai? Ai avut restante?
Absentez peste medie. Multumesc pe aceasta cale profesorilor intelegatori. Ma chinui in schimb sa recuperez. Am avut restante, ca orice student neobsedat de invatatura, dar am depasit momentul.

Cum te intelegi cu colegii?
Ma ajuta foarte mult. Incerc sa ma port cu ei cat se poate de normal si natural, pentru a scapa de imaginea de fitoasa.

Ai un bust mai maricel de la o vreme. Ti-ai pus silicoane sau chiar e vorba despre anticonceptionale-minune?
Am luat anticonceptionale care au avut un efect secundar, dar benefic pentru mine, dupa cum se poate observa.

PURITATE

"Orice fata se gandeste la ziua in care va fi mireasa si va purta o rochie alba si unica de mireasa. Doar ca se va intampla putin mai tarziu, din pricina carierei"

SCANDALURI NOTORII
Andreea Balan a fost implicata in cateva scandaluri care au tinut prima pagina a ziarelor. Acum doar solista stie cat este adevarat din tot ce s-a scris si cat este fabulatie. Va mai amintiti de faza cand Elena Carstea i-a dat branci in piscina, in cadrul emisiunii lui Dan Negru, realizata in urma cu trei ani, pe Litoral? Apoi s-a mai zvonit ca Balanca s-ar fi batut cu Andreea Antonescu, ca a vrut sa-si ia zilele ori ca a plecat de acasa pe motiv ca nu se intelegea cu ai ei. Mai nou, a avut probleme cu impresarul Marius Gavrila, pe care Andreea a decis sa-l concedieze, in direct, la TVR 2. Sa mai continuam?
×
Subiecte în articol: antimonden vrut andreea