x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Marin: ''Există posibilitatea unei împăcări între mine şi Ştefan''

Andreea Marin: ''Există posibilitatea unei împăcări între mine şi Ştefan''

19 Feb 2013   •   09:04
Andreea Marin: ''Există posibilitatea unei împăcări între mine şi Ştefan''
Prezentă în weekendul trecut în Turcia într-un miniturneu de schimb de experienţă cu ziariştii turci, Andreea Marin (37 de ani) a profitat de ocazie pentru a-şi reface stocul de plante medicinale. Vedeta s-a întors de la Istanbul cu mai multe ceaiuri, dar şi cu... gânduri de împăcare cu soţul ei, Ştefan Bănică jr.

Andreea Marin s-a întors din Turcia cu desaga plină nu doar de daruri pentru cei dragi, ci şi cu mici cumpărături pentru sufletul ei. Fosta Zână şi-a luat din bazarul din Istanbul 10 pungi de “ceaiuri din plante de iarnă”. Este vorba despre un amestec din margarete şi flori de muşeţel, pe care Zâna îl bea la recomandarea medicilor de la clinica Acibadem, cei care, de altfel, au ajutat-o pe vedeta noastră să scape de durerile la coloană, informeaza ziarul libertatea.

Astfel, Andreea a ajuns să bea zilnic patru căni de ceai făcut din această combinaţie de plante, care promite relaxare, combaterea crampelor musculare şi are proprietăţi antibacteriene. Ieri, la sosirea în ţară, Andreea a aruncat bomba: “Eu şi Ştefan suntem într-o relaţie bună. Ne înţelegem mai bine ca înainte. Există şi posibilitatea unei împăcări, dar vreau să las lucrurile să vină de la sine”.


×