x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angelina Jolie a angajat-o ca reprezentantă pe celebra Laura Wasser, "Regina divorţurilor"

Angelina Jolie a angajat-o ca reprezentantă pe celebra Laura Wasser, "Regina divorţurilor"

23 Sep 2016   •   23:00
Angelina Jolie a angajat-o ca reprezentantă pe celebra Laura Wasser, "Regina divorţurilor"

Avocata Laura Wasser, care o apără pe Angelina Jolie în divorţul împotriva lui  Brad Pitt, este regina absolută a divorţurilor celor bogaţi şi ale celebrităţilor. Lista sa de clienţi numără cele mai mari vedete de la Hollywood: ea l-a apărat recent pe Johnny Depp în divorţul de Amber Heard, a reprezentat-o pe Megan Fox, Britney Spears, Heidi Klum, Stevie Wonder sau Maria Shriver împotriva lui Arnold Schwarzenegger, fără a uita de Kim Kardashian şi de mama ei, Kris Jenner, relatează AFP. 

Aşa-numita "Hollywood's complete divorce solution" o consiliază din nou pe Angelina Jolie, după ce a ajutat-o să pună capăt scurtei sale căsătorii cu actorul Billy Bob Thornton în 2003. Lupta în tribunal împotriva lui Brad Pitt se anunţă acerbă: actriţa vrea să obţină custodia exclusivă a celor şase copii ai lor şi nu vrea să-i acorde soţului ei decât dreptul la vizite, acuzându-l de abuz de alcool, consum de cannabis şi accese de furie împotriva copiiilor. 

Însă Laura Wasser nu se sperie aşa uşor, iar onorariile sale confirmă acest lucru: potrivit Bloomberg, avocata percepe 850 de dolari pe oră, cu un avans minim de 25.000 de dolari. Cu alură de instructoare de fitness, zâmbet amplu, păr lung şi negru, Laura Wasser se prezintă la 48 de ani la fel de glamour ca şi clienţii săi fotogenici. Preferă genţile şi botinele Alaia şi a publicat o carte în 2013, intitulată "Cum să divorţezi fără să-ţi distrugi familia". Absolventă a universităţii Berkeley, Laura este fiica unui avocat renumit din Los Angeles, Dennis Wasser, supranumit "vulpoiul argintiu", cu care lucrează. 

Această mamă celibatară a doi copii proveniţi din două căsnicii diferite este de părere că divorţul fără drame între părinţi este un model pentru ea şi că toată lumea ar trebui să facă o pregătire în acest sens. Când suni la biroul ei eşti întâmpinat de o voce care anunţă cu politeţe că "firma noastră nu răspunde la solicitările presei". Laura acordă totuşi interviuri unor reviste 'glossy' unde clienţii ei obişnuiesc să apară pe copertă. 

Ea a acordat asftel un interviu revistei Vanity Fair în care a mărturisit că uneori îi este greu să-i facă să înţeleagă unele lucruri pe clienţii ei plini de bani, obişnuiţi cu ideea că li se cuvine orice. Un client al său i-a cerut, de exemplu, să introducă o clauză într-un contract de căsătorie, care prevedea ca soţia să piardă imediat din greutate dacă doreşte un bonus anual. Însă avocata i-a răspuns: "Dragul meu, nu poţi să pretinzi aşa ceva". 

Spune de asemenea că de multe ori devine confidenta unor dezvăluiri sexuale ale clienţilor săi, astfel încât îi roagă foarte mult să nu-i povestească astfel de lucruri şi, mai ales, să nu aducă cu ei fotografii sau înregistrări video. Unul dintre cele mai dificile lucruri în timpul procesului este faptul că starurile sunt direct expuse "ochiului public". Prin urmare ea îi sfătuieşte pe clienţi să aleagă cel mai bun moment pentru a depune actele la tribunal sau de a da publicităţii vreun comunicat. De preferat după gala Oscarurilor, dacă este posibil în acelaşi timp cu un divorţ răsunător, sau a doua zi după ieşirea pe piaţă a revistelor de scandal pentru a avea o săptămână de relativă linişte.... 

În afacerea Pitt-Jolie, care se etalează deja în presa din întreaga lume, "s-ar putea ca Angelina să încerce să-l scuture puţin pe Brad, sau să încerce să se plaseze în ofensivă", este de părere Stacy Phillips, o altă avocată specializată în divorţuri, care a colaborat cu Wasser, la divorţul lui Britney Spears. Laura Wasser a mărturisit pentru Vanity Fair că nu trebuie să faci niciodată pariuri cu privire la durata unui cuplu. "Cele mai improbabile rezistă uneori cel mai mult. Iar cuplurile în care partenerii par făcuţi unul pentru celălalt se destramă într-un an", a conchis ea.AGERPRES

×