x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angelina Jolie îi spune "nu" lui Brad Pitt

Angelina Jolie îi spune "nu" lui Brad Pitt

28 Noi 2016   •   22:10
Angelina Jolie îi spune "nu" lui Brad Pitt

De la divorţul lor, cei doi actori Angelina Jolie şi Brad Pitt au trecut de-a lungul acestor două luni prin mai multe faze. Totuşi, săptămâna trecută, cu ocazia Zilei Recunoştinţei, cei doi ar fi putut trece printr-un moment de apropiere, de dragul celor şase copii ai lor, lucru care nu s-a întâmplat, potrivit ziarului spaniol ABC. 

Săptămâna trecută au existat zvonuri că Brad şi Angelina vor petrece Thanksgiving alături de copiii lor Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne. Se pare că Shilow i-ar fi cerut mamei sale să-l invite pe tatăl lor la masă, pentru a petrece o cină în familie, aşa cum cere tradiţia. 

Dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar Brad Pitt a petrecut această importantă sărbătoare departe de familia sa. "Angelina nu l-a invitat pe Brad să petreacă Ziua Recunoştinţei alături de copii", a declarat o sursă ziarului Us Weekly. 

"Altfel spus, Jolie nu este deloc interesată să soluţioneze relaţia cu fostul ei soţ şi tatăl copiiilor săi, aşa cum a declarat. Angie îşi schimbă constant părerile, este ca o moară de vânt iar în acest moment nu vrea să-l vadă sub nicio formă pe Brad", a subliniat sursa. Ştirea i-a surprins pe cei din anturajul său, având în vedere că în repetate ocazii Jolie a părut foarte afectată de această despărţire şi de faptul că nu ştie cum să-şi recupereze soţul. 

Deocamdată, nimeni nu ştie motivul pentru care actriţa a decis să-şi schimbe radical poziţia. S-ar putea să aibă legătură cu faptul că fostul ei soţ s-a afişat la braţ cu Marion Cotillard, la premiera filmul "Allied", ceea ce probabil Angelina nu a putut să suporte, încheie ABC.AGERPRES

×