x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angelina Jolie, reapariţie spectaculoasă pe coperta revistei "Vogue"

Angelina Jolie, reapariţie spectaculoasă pe coperta revistei "Vogue"

20 Oct 2015   •   18:33
Angelina Jolie, reapariţie spectaculoasă pe coperta revistei "Vogue"

Actriţa Angelina Jolie apare fotografiată de celebra Annie Leibovitz pe coperta revistei "Vogue" din luna noiembrie, care i-a consacrat un pictorial în care îşi expune deschis relaţia cu copiii ei şi cu soţul său, Brad Pitt, relatează online ziarul spaniol ABC.

Actriţa pozează fără Brad Pitt, dar cu cei şase copii, şi acordă un interviu emoţionant. Ea asigură că Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne studiază acasă cu profesori particulari care îi învaţă limbi străine, cultură şi religie din întreaga lume.

"Călătorim destul de des în Europa, Africa şi Asia unde s-au născut copiii mei Pax şi Maddox, care îşi cunosc perfect originile. Sunt familiarizaţi cu mâncarea şi muzica, au prieteni şi sunt mândri că s-au născut acolo. Dar vreau să cunoască cultura fraţilor şi părinţilor lor, astfel încât să fim toţi uniţi", spune actriţa.

Deşi Angelina face eforturi pentru a-şi transforma copiii în "cetăţeni ai lumii", ea mărturiseşte că nu toţi sunt interesaţi de călătorii. "Cei care nu vor să vină, nu vin", spune ea sinceră.

Actriţa recunoaşte că profesia ei "este o muncă nebunească" şi că nu vrea să facă acest lucru pentru totdeauna, având în vedere că vrea să petreacă cât mai mult timp posibil cu copiii ei. Mai ales acum când sunt mici şi când sunt toţi împreună.

"Poate că în viitor nu voi mai juca în filme şi mă voi retrage în spatele camerei. Voi fi mai fericită. Îmi place să stau acasă, să mă concentrez asupra copiilor şi să le călăuzesc paşii în viaţă. Aceştia sunt anii cei mai importanţi", spune Angelina într-unul din poate cele mai sincere interviuri ale sale.

Ea a vorbit nu doar despre relaţia sa strânsă cu copiii, ci şi despre Brad Pitt cu care îşi împarte viaţa, din ziua în care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare la "Mr şi Ms Smith". Cei doi actori joacă din nou împreună în filmul "By the sea" care va fi lansat pe ecrane în noiembrie.

×
Subiecte în articol: angelina jolie vogue