x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anna Lesko: "Ma simt fericita si implinita"

Anna Lesko: "Ma simt fericita si implinita"

14 Ian 2005   •   00:00

Anna Lesko s-a despartit de Irinel Columbeanu, dar mai pastreaza legatura cu omul de afaceri. Ca prieteni. Acum prefera sa tina secret statutul ei amoros. Vrea ca publicul sa nu-si mai indrepte atentia catre viata ei personala. O dorinta imposibila!

ROXANA I. ANCUTA

EXIGENTA. Anna Lesko isi doreste liniste sufleteasca si putere de munca
Jurnalul National: Esti de ani buni in Romania. Ce motiv te-ar determina sa te muti inapoi, in Moldova?
Anna Lesko: Nu m-am gandit. Dar nu cred ca exista vreun motiv care sa ma faca acum sa ma intorc in Moldova. Viata mea e aici, prietenii mei, munca mea, tot ce am realizat se afla aici. Ma simt fericita si implinita. Tot ce mai am la Chisinau este doar familia mea.

Daca nu l-ai fi cunoscut pe Irinel Columbeanu, ai mai fi ajuns atat de repede o persoana populara in Romania?
Nu am stat niciodata sa ma gandesc la asta. Si nu cred ca am ajuns cunoscuta "atat de repede", ci am urmat un curs normal, firesc, al evolutiei oricarui artist. Am avut cu Irinel o relatie ce a durat opt ani. Abia in ultimii doi am intrat in atentia presei. Atunci cand am aparut pe piata muzicala.

A avut el vreun merit in ceea ce priveste cariera ta? Ii datorezi ceva?
Da. Faptul ca a fost alaturi de mine, ca mi-a dat increderea in mine sa merg mai departe, ca a crezut in talentul meu si m-a sustinut. Si acum, chiar daca nu mai suntem impreuna, ne sfatuim.

Ai accepta o relatie cu un barbat mai tanar?
Cred ca, atunci cand iubesti, nu este importanta varsta.

Ce detesti la un barbat?
Minciuna.

Cum te poate cuceri un barbat?
Cu sinceritate, fidelitate si, nu in ultimul rand, cu dragoste.

Acum esti singura?
Cred ca a venit vremea ca lumea sa se intereseze mai mult despre ce fac eu pe plan muzical, despre faptul ca am o noua piesa, ca am un album, "Pentru tine", care a aparut de Sarbatori intr-o editie speciala, decat ce fac eu in viata mea particulara.

Care este succesul reusitei tale in viata?
Ambitia, puterea de munca, taria de caracter…

Ce vrei de la viata?
Imi doresc sa fiu sanatoasa, sa pot munci, sa fiu fericita, sa am liniste sufleteasca, melodiile pe care eu le cant sa se bucure de un succes si mai mare... Iar daca te referi la cadourile materiale, ei bine, nu imi doresc nimic in mod deosebit. Ma bucur de orice fleac, de fiecare atentie. Cel mai mult sunt fericita cand primesc flori.

EVOLUTIE

"Nu cred ca am ajuns cunoscuta «atat de repede», ci am urmat un curs normal, firesc, al evolutiei oricarui artist. Am avut cu Irinel o relatie ce a durat opt ani. Abia in ultimii doi am intrat in atentia presei. Atunci cand am aparut pe piata muzicala" - Anna Lesko, artista
×
Subiecte în articol: antimonden anna lesko