x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aurel Tamas nu da spaga TVR-ului

Aurel Tamas nu da spaga TVR-ului

de Simona Ecovoiu    |    14 Noi 2005   •   00:00
Aurel Tamas nu da spaga TVR-ului

Solistul de muzica populara Aurel Tamas a aruncat manusa TVR-ului. El acuza realizatorii emisiunilor folclorice ca iau spaga de la artisti, pentru a fi difuzati. De preferat, aur si bani.

La conferinta de presa organizata vineri la Brasov, cu ocazia lansarii albumului "Furtuni de vise", Aurel Tamas, poreclit si "Ardeleanul cu limba ascutita", si-a manifestat nemultumirea fata de postul national de televiziune.

MIT, LEGENDA SAU ADEVAR? Desi parea o gogorita treaba cu spaga, iata ca Aurel readuce in discutie acest subiect rusinos care ar trebui sa puna in miscare organele competente. Solistul a punctat faptul ca la emisiunile de folclor nu s-au inregistrat modificari de personal de pe vremea lui Ceausescu, astfel ca si mentalitatile au ramas invechite: "Stiu ca solistii care apar la TVR se duc cu bratari de aur sau cu bani. Eu am refuzat sa le dau spaga, asa ca am fost scos din carti. Pentru ei sunt oaia neagra a folclorului, un fel de Ben Laden, si asta pentru ca am avut curajul sa comentez. M-au taxat si la «Sinaia Forever», cand recitalul meu nu a fost inregistrat".

DISCUL DE PLATINA. Dar, ca sa revenim si la ceea ce i se intampla frumos, va spunem ca Roton i-a inmanat "Discul de aur", dar si "Discul de platina", pentru vanzarile-record ale albumului "Trup de vant". Si, ca sa demonstreze ca este un artist polivalent, albumul "Furtuni de vise" contine 14 melodii de muzica... usoara".

BEN LADEN
"Stiu ca solistii care apar la TVR se duc cu bratari de aur sau cu bani. Eu am refuzat sa le dau spaga realizatorilor de emisiuni folclorice, asa ca am fost scos din carti. Pentru ei sunt oaia neagra a muzicii populare, un fel de Ben Laden, si asta pentru ca am avut curajul sa comentez. M-au taxat si la «Sinaia Forever», cand recitalul meu nu a fost inregistrat"
Aurel Tamas,
solist de muzica populara

×
Subiecte în articol: antimonden aurel tamas