x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Avionul, în care se aflau membrii din echipa de filmare a noii pelicule "Mena", cu Tom Cruise, s-a prăbuşit

Avionul, în care se aflau membrii din echipa de filmare a noii pelicule "Mena", cu Tom Cruise, s-a prăbuşit

14 Sep 2015   •   16:34
Avionul, în care se aflau membrii din echipa de filmare a noii pelicule "Mena", cu Tom Cruise, s-a prăbuşit

Un avion de mici dimensiuni, care participa la turnarea filmului "Mena", cu Tom Cruise, s-a prăbuşit vineri în Columbia cu trei pasageri americani la bord, a confirmat pentru AFP autoritatea aviatică civilă columbiană.

Accidentul a avut loc la San Pedro de los Milagros, într-o regiune muntoasă, în jurul orei locale 17:30 (22:30 GMT), a declarat Uriel Bedoya, purtător de cuvânt al autorităţii aviaţiei civile. El a adăugat că trei cetăţeni americani care "par a face parte din echipa de producţie a filmului" se găseau la bordul aparatului de zbor.

Autorităţile au informat că cel puţin unul dintre ocupanţi este rănit, nedând informaţii despre starea celorlalţi doi. Pe contul Twitter al autorităţii civile a apărut totuşi o notă conform căreia "sătenii confirmă doi morţi şi un rănit".

Tom Cruise filmează din 20 august în Columbia scene într-un film inspirat din viaţa pilotului american Barry Seal, care a lucrat pentru Pablo Escobar, şeful cartelului Medellin, ucis în decembrie 1993 de poliţia columbiană, încheie AFP.

×