x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bambi face reclama la blugi pictati

Bambi face reclama la blugi pictati

18 Feb 2005   •   00:00

MONDEN
PAZEA! - Designerul are atelierul gard in gard cu Ambasada SUA Stefan, patronul Casei de moda New Funky Fashion, vinde blugi pictati. Iar vedetele care au fost alese sa-i prezinte avangardistele creatii sunt Denisa si Raluca, alias surorile Bamby.
SIMONA ECOVOIU

CONTRACT. Denisa si Raluca vor canta doar in tinutele lui Stefan
Cu cele trei personaje aveam sa ne vedem, zilele trecute, pe o ploaie mocaneasca. STOP! Ne-am fixat locul de intalnire, fiind preluati de catre Denisa (Bambi), care ne-a poftit sa traversam o curte veche. Nu facem mai mult de doi pasi si ne trezim strigati de catre un barbat imbracat in uniforma de politist. Mai, sa fie, ce mai vrea si omul asta de la noi ca, si asa, din cauza traficului nebunesc, am intarziat oleaca. Cica sa-i aratam buletinele si eu si fotoreporterul. In general, noi, ziaristii, ne cam blocam cand ne opreste cineva. Traim cu impresia ca toata lumea stie ce meserie avem si chiar ne basicam cand suntem banuiti de lucruri necurate. Pana sa se dumireasca omul ai cui suntem si ce vrem, parca au trecut secole. De fapt, ce se intampla? Atelierul lui Stefan (32 de ani) se afla situat in curtea alaturata Ambasadei Americii, asa ca si acest spatiu este luat in vizor de catre cei care se ocupa cu paza. Iar noi, ce-i drept, aveam atatea bagaje, incat ai fi zis ca vrem sa aruncam in aer intreg Bucurestiul. Eu tocmai venisem de la munte cu ditamai geanta, iar colegul meu, Lucian, purta in spate un imens rucsac negru, cu echipament foto, care cantareste peste 10 kilograme.

AVANGARDIST. Dar, sa revenim la Stefan. Care ne astepta linistit in atelierul si-n acelasi timp magazinul de prezentare a creatiilor sale. Muzica de fundal? House: "Nu pot trai fara acest gen muzical. Ascult house de cand fac ochi, dimineata, pana adorm. Asa imi vin ideile. Stiu ca dau muzica prea tare, uneori atat de tare incat nu mai reusesc sa ma inteleg cu clientii". Admiram hainele ce poarta semnatura intervievatului nostru, in timp ce surorile Bambi se pregatesc de sedinta foto. Caci ele au fost alese de catre designer sa-i prezinte creatiile, unele avangardiste, picturi ciudate, despre care multi ar spune ca ar arata mai bine inramate, decat aplicate pe haine: "Romanii nu sunt inca pregatiti pentru acest stil, care, peste hotare e in voga! Adevarul este ca pe la noi nici nu exista petreceri la care sa mergi imbracat in ceea ce promovez eu. In acest sezon nu se mai poarta pantalonul cu talie joasa, iar turul blugilor este la moda lasat", concluzioneaza Stefan. Denisa si Raluca s-au probat, s-au imbracat, s-au dezbracat, avand reale calitati de fotomodele. Iar in fata aparatului foto au ales atitudinea corespunzatoare: "Nu ne gandim sa ne reprofilam, sa ne facem fotomodele, dimpotriva, nu ne sta mintea decat la muzica. Vom lua avionul spre Olanda, acolo unde ne asteapta un impresar, pentru a semna un contract important pentru cariera noastra". Au plecat imbracate in tinutele lui Stefan, care le-a urat noroc. Cat priveste look-ul vedetelor pe scena, designerul e de parere ca mai toate se imbraca la fel, se coafeaza la fel, chiar daca le sta bine ori ba. Si ca fiecare V.I.P. are nevoie musai de catre un stylist care sa le indrume pe drumul cel bun, pentru a nu mai fi tinta ironiilor presei.

HOTARATE

"Nu ne gandim sa ne reprofilam, sa ne facem fotomodele, dimpotriva, nu ne sta mintea decat la muzica. Vom lua avionul spre Olanda, acolo unde ne asteapta un impresar, pentru a semna un contract important pentru cariera noastra" - Denisa si Raluca, Bambi

A REFUZAT MANELISTII
Dar, cine este Stefan, caci nu l-am zarit pe podiumul bucurestean de moda: "Este o adevarata mafie si in aceasta bransa. Ca sa prezinti intr-un festival, trebuie sa faci compromisuri, sa lucrezi pentru cineva anume, pentru cel care te finanteaza. Eu fac ce tinute am chef si le vand cui cred ca li s-ar potrivi". Intrebat ce vedete i-au batut la usa pentru a-si cumpara blugii pictati in fel si chip, cu manuta lui, ne-am trezit cu un raspuns-soc: "Nu dau nume, caci nu am acordul lor. Designerul e ca si medicul, nu trebuie sa dezvaluie presei amanunte privind clientii. Pot spune doar ca mi-au trecut pragul cativa manelisti, care doreau nu stiu ce modele, dar i-am refuzat. Si nu ma poate ameninta nimeni, caci doar am Ambasada Americii in spatele casei. La mine intra oricine, dar iese doar cine vreau eu! Cui nu-i convine, n-are decat sa ma lase in pace." Designerul are cativa angajati si lucreaza in bransa de cinci ani. Si-a prezentat colectiile peste granita, in Ungaria, Italia si Portugalia.
×
Subiecte în articol: antimonden ştefan