x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Barbatii: "ciobani" sau porci"?

Barbatii: "ciobani" sau porci"?

15 Iun 2004   •   00:00
Barbatii: "ciobani" sau porci"?

MONDEN

Cu afirmatia "barbatii sunt niste mitocani", Elena Carstea a intrat in istorie. Acum si-a schimbat parerea. Doar unele colege de breasla continua sa-i faca albie de porci pe reprezentantii sexului tare.
CATALINA IANCU

Au trecut 14 ani de cand Elena Carstea si-a dat drumul la gura si-a lansat celebra "vorba de duh": "Barbatii sunt niste mitocani". A urmat o schimbare brusca de atitudine, cand solista s-a maritat. Barbatii n-au mai fost mitocani. Sau cel putin unul dintre ei parea sa nu fie: Ionut Laza, cel care a luat-o de nevasta. Dar, cum casnicia n-a durat decat trei luni, toata lumea se astepta ca interpreta sa dea iarasi cu barbatii de pamant. Totusi, Carstea n-a mai generalizat. Ba, mai mult decat atat, recent si-a schimbat parerea definitiv. Iata ce declara Elena Carstea la Radio 21: "In 2004, barbatii din Romania sunt cu totii cei mai frumosi, cei mai destepti si cei mai devreme acasa barbati din lume!". Sa fi fost de vina dimineata de menta pe care i-au pregatit-o Daniel Buzdugan si Ciprian Dinu?

PE URMELE ELENEI CARSTEA. In schimb, Anda Adam sustine in continuare aceasta "teorie". In cadrul uneia dintre editiile trecute ale emisiunii "Folclorul contraataca", Anda Adam ii "gratuleaza" si ea pe urmasii lui Adam. Culmea este ca face afirmatii dure la adresa sexului tare tocmai cea care a pozat goala pentru o revista destinata barbatilor. "Pentru ca asa sunt barbatii, de obicei, porci", a glasuit solista. Probabil a crezut ca, facand aceasta afirmatie, o va lua pe urmele Elenei Carstea. Macar de-ar canta ca ea!

"MITOCANI". "Majoritatea femeilor e de parere ca barbatii e niste porci si niste mitocani care vrea mereu acelasi lucru", a spus Teo, cu greselile de rigoare incluse. Nu stim daca vorbea doar ca sa se afle-n treaba sau subscrie si ea la cele spuse. Se prea poate sa fie de aceeasi parere, de vreme ce nu s-a maritat pana la 36 de ani.

TURMA. La o emisiune de la National TV, Tania Budi a declarat ca unii barbati sunt ciobani. Nu se referea la cei care se duc cu oile, ci la cei care fluiera pe strada dupa fete frumoase. Asa ca ea, voia Budi sa dea de inteles. Si mai rau, "mai pun si mana" pe ce au ele mai de frumos, a mai povestit Budi. Si avea dreptate. N-am vazut pe nimeni care s-o mangaie pe cap.

CEI MAI

"In 2004, barbatii din Romania sunt cu totii cei mai frumosi, cei mai destepti si cei mai devreme acasa barbati din lume!"
Elena Carstea
×
Subiecte în articol: antimonden bărbaţii