x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bogdan Negroiu a ramas singur

Bogdan Negroiu a ramas singur

de Adrian Vaduva    |    03 Sep 2005   •   00:00
Bogdan Negroiu a ramas singur

Se pare ca povestea de dragoste dintre Bogdan Negroiu, liderul trupei El Negro, si Sanda Nicola a luat sfarsit. Chiar daca artistul s-a ferit sa confirme oficial despartirea, nu acelasi lucru l-a facut stirista de la Realitatea TV.

ASTEPTARI DIFERITE. "Este adevarat ca nu mai suntem impreuna. Nu pot sa spun ca a existat un motiv special care ne-a determinat sa facem pasul acesta, insa, atunci cand fiecare are alte asteptari de la viata sau cand nu mai exista timp pentru a petrece cateva clipe impreuna, este normal ca totul sa ia sfarsit", ne-a declarat Nicola. De asemenea, prezentatoarea a tinut sa sublinieze un lucru important: inca nu stie daca despartirea este definitiva si nu exclude o eventuala impacare. "Sincer, in aceste momente, nu sunt sigura ca totul s-a sfarsit irevocabil. Chiar daca in prezent avem locuinte diferite, n-as putea spune, cu mana pe inima, ca nu vom reinnoda firul rupt acum", a conchis stirista.

PAUZA. Varianta lui Negroiu este putin diferita. Din punctul sau de vedere, el este inca impreuna cu Sanda, insa au luat o scurta pauza. "In orice cuplu exista momente in care este nevoie de o pauza. Este exact cazul nostru. Chiar daca nu mai locuim impreuna, nu inseamna neaparat ca ne-am si despartit. Eu si cu Sanda formam in continuare un cuplu", a accentuat cantaretul. Dupa un an si jumatate de iubire, Bogdan Negroiu si Sanda Nicola au decis ca fiecare sa mearga pe un alt drum. Ramane de vazut pentru cat timp! (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden