x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Botezatu a scos vedetele la discoteca

Botezatu a scos vedetele la discoteca

12 Iun 2004   •   00:00

Creatorul de moda Catalin Botezatu le-a facut program vedetelor.

Acesta a redeschis clubul Bamboo Sporting Club, un compex ultramodern care contine un restaurant, o terasa, un club ca-n anii ’30, o piscina cu paturi pe margine si cu vedere la Lacului Tei. Petrecerea a inceput dupa ora 21:30 si a tinut toata noaptea. Gazda, imbracata in frac, si-a intampinat invitatii chiar de la intrare, caci, la clubul amintit, au dat navala o multime de vedete.

CU FRISOANE. Fiindca afara era cam racoare, iar animatoarele erau imbracate in costume minuscule, toata lumea a intrat, la ora 23:00, dupa ele in discoteca. Printre cei care au dansat pana in zori s-au numarat Mihai Mitoseru, Cabral, Dan Petrescu, Oana Roman si Cornel Pasat. DJ cu renume. |n lipsa Monicai Barladeanu, cu care se afisa de obicei, Razvan Ciobanu s-a reorientat. El a uimit pe toata lumea, caci a venit impreuna cu o blonda atragatoare. Diana Munteanu a stat pe langa un brunetel care-i este doar amic. Mircea Zara avea blugii rupti. Asa era modelul. Rocsana Marcu si-a etalat bronzul capatat in Grecia, unde tocmai a pozat pentru Playboy. La restaurantul cu specific international unde Bote a angajat doi bucatari italieni, unul francez si unul neamt, s-au oprit presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, impreuna cu sotia, Oana Zavoranu cu iubitul ei, Pepe, dar si Cosmin Olaroiu. Atractia serii a fost "E-Man" Clark, unul dintre cei mai renumiti DJ din New York. (Catalina Iancu)

FITE

Cum te poti imbogati fara sa faci nimic? Simplu: singura conditie este sa locuiesti langa unul dintre restaurantele lui Botezatu. Unii dintre cei care au norocul sa stea pe Strada Ramuri Tei au scos aseara bani frumosi, oferindu-le petrecaretilor locuri de parcare, contra sumei de 50.000 de lei. {i asta deoarece parcarea in complexul lui Bote a devenit neincapatoare. Iar bodyguarzii lasau sa intre doar masinile de fite. Chiar si Dan Petrescu a venit pe jos o bucata buna de strada.

×
Subiecte în articol: antimonden