x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt şi Angelina Jolie dormeau de mult timp în paturi separate în propria lor casă

Brad Pitt şi Angelina Jolie dormeau de mult timp în paturi separate în propria lor casă

30 Sep 2016   •   22:30
Brad Pitt şi Angelina Jolie dormeau de mult timp în paturi separate în propria lor casă

Angelina Jolie avea la dispoziţie o aripă întreagă în reşedinţa lor din California, în timp ce Brad Pitt avea propriul dormitor separat, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Decizia Angelinei Jolie de a divorţa de Brad Pitt nu a fost rezultatul unei discuţii înfierbântate.

Potrivit revistei US Weekly, care a primit informaţia de la o sursă apropiată cuplului, până acum unul dintre cele mai solide de la Hollywood, cei doi actori dormeau în camere separate din cauza aşa numitelor "diferenţe ireconciliabile", invocate de actriţă în faţa tribunalului.

"Angelina avea la dispoziţie o aripă întreagă, doar pentru ea, în timp ce Brad avea alta pentru uzul său exclusiv. Trăia deja fiecare pe cont propriu, dar fără să părăsească reşedinţa familială. Ceea ce nu a evitat ca discuţiile dintre ei să devină mai intense şi mai frecvente", a declarat sursa.

Se pare că Brad ar fi profitat în ultimele luni ale relaţiei sale turbulente cu Angelina pentru a se destăinui prietenilor şi colegilor de lucru despre dificultăţile pe care le întâmpină pentru a evita destrămarea căsniciei lor.

'Brad ne-a spus că în 12 ani de viaţă în comun, au fost nevoiţi să treacă peste numeroase momente, dar nimic atât de grav precum ceea ce se întâmplă în prezent", a asigurat sursa revistei US Weekly, la care au recurs şi apropiaţi ai Angelinei pentru a dezvălui aspecte ale vieţii sale conjugale.

"Pe Angelina o irită profund ca oamenii să vorbească despre treburile ei şi să o judece pentru viaţa ei privată. Nu poate suporta acest lucru", a explicat revistei americane un membru al anturajului actriţei.

AGERPRES

×