x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brazi de Craciun de mii de euro! Uite cum arata bradul romanesc pe care Printul Albert de Monaco a dat 2000 de euro! GALERIE FOTO

Brazi de Craciun de mii de euro! Uite cum arata bradul romanesc pe care Printul Albert de Monaco a dat 2000 de euro! GALERIE FOTO

de CS    |    18 Dec 2012   •   14:34
Brazi de Craciun de mii de euro! Uite cum arata bradul romanesc pe care Printul Albert de Monaco a dat 2000 de euro! GALERIE FOTO
Sursa foto: ADPM
Designerul Alexandru Ciucu a avut marea surpriza ca bradul cu care a participat, in premiera pentru Romania, la renumitul festival caritabil al brazilor de la Monte Carlo, sa fie licitat si achizitionat de insusi Printul Albert de Monaco. Produsul nonconformist, pentru care a lucrat timp de 40 de zile, este deja asezat, pe toata durata sarbatorilor, in Palatul Princiar de la Monte Carlo.

Alexandru Ciucu a participat, in premiera pentru Romania, alaturi de mari case de moda internationale, la renumitul festival caritabil al brazilor de la Monte Carlo. Este vorba de licitatia organizata de fundatia de caritate Action Innocence Monaco, care organizeaza la sfarsitul fiecarui an, la Hotel de Paris din Monte Carlo, o actiune de strangere de fonduri pentru protectia internationala a minorilor impotriva efectelor negative ale internetului.

In acest sens, designeri internationali de prim rang sunt alesi la spranceana si invitati sa realizeze cate un brad, dupa propriile idei, care sa fie licitat de invitatii evenimentului. Astfel, anul acesta au participat mari case de moda precum Chanel, Dior, Prada, Cartier, Gucci, Valentino, Bulgari, precum si cunoscutul designer roman de costume masculine premium Alexandru Ciucu.

“Am fost invitat sa creez un brad special pentru aceasta licitatie ca urmare a prezentei mele in Principat atat cu prezentarea pe care am avut-o in februarie 2012, cat si ca invitat la numeroase alte evenimente din Monaco in calitate de designer roman, dar si de furnizor al Casei Regale din Romania, titulatura care a avut darul de a-mi deschide multe usi catre inalta societate monegasca”, declara Alexandru Ciucu.

Pentru renumita licitatie, Alexandru Ciucu a realizat un brad de Craciun, intitulat “Cheia catre Stele” sub o forma inedita, avand in vedere ca cea mai apreciata componenta de catre invitati este creativitatea si noutatea stilistica.

“Bradul meu a fost unul stilizat, realizat din globuri aurii asezate in forma de brad pe o panza de catifea rosie, culoarea regala, iar sub el se afla o cheie aurita, culoarea excelentei, a luxului si opulentei, usor supradimensionata, simbolizand accesul catre divinitate. Tot ansamblul este incadrat de o rama groasa, aurie, pusa pe un cadru de lemn si imbracata in organza. Pe interiorul ramei, de jur imprejur, am pus o instalatie electrica cu 500 de beculete pentru a mentine spiritul Craciunului”, declara designerul.

×