x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Buf! - A cazut cu cada la subsol

Buf! - A cazut cu cada la subsol

de Miruna Mihalcea    |    29 Oct 2005   •   00:00
Buf! - A cazut cu cada la subsol

Intr-un oras din Siberia, o femeie care facea baie a cazut, cu tot cu cada, la subsolul locuintei. Pentru ca locuia la parter, nu s-a ales decat c-o sperietura zdravana si-o lovitura la picior.

Orchestra vegetala

Prima orchestra unde muzicienii folosesc in exclusivitate legume pe post de instrumente, de exemplu morcovi si castraveti in loc de chitare si tobe, in concert la Teatrul Palladium din Roma.

Casatorii "homosexuale"

Biserica Luterana din Suedia a decis sa oficieze casatorii intre parteneri de acelasi sex. Suedia are o atitudine liberala in privinta relatiilor homosexuale, iar hotararea Bisericii Luterane va influenta, probabil, si decizia autoritatilor de a permite casatoria civila a partenerilor de acelasi sex. Cuba - Maradona, tete-Ã -tete cu Fidel Castro Diego Armando Maradona aspira la un interviu cu presedintele cubanez Fi-del Castro. Dupa ce a iesit de la clinica din Cuba, unde a stat patru ani, pentru dezintoxicare, celebrul fotbalist s-a intors in oras, impreuna cu o echipa de filmare, pentru a-l intervieva pe liderul cubanez. Maradona este gazda unei emisiuni de televiziune, intitulata "La Noche del 10", cu referire la numarul tricoului pe care l-a purtat in echipa nationala a Argentinei. Primul sau invitat a fost Pele, considerat cel mai bun jucator de fotbal al tuturor timpurilor.

Interdictie - Turism sexual in Rio de Janeiro

Autoritatile din Rio de Janeiro vor sa interzica vanzarea de carti postale cu tinere intinse lasciv la plaja. Adunarea din Rio a aprobat aceasta interdictie marti seara, iar guvernatorul statului, Rosinha Matheus, are la dispozitie 30 de zile pentru a o ratifica. "Aceste carti postale atrag in orasul nostru un tip nedorit de turist", estimeaza Alice Tamborindeguy, care se afla la originea initiativei. Cartile postale cu tinere in bikini pe plajele din Copacabana, Ipanema sau Leblon sunt omniprezente in buticurile din Rio.

Buf! - A cazut cu cada la subsol

La Surgut, oras din centrul Siberiei, o cada plina cu apa s-a prabusit la subsolul cladirii, dupa ce grinzile pe care se sprijinea dusumeaua subreda a locuintei au cedat. Culmea este ca, la momentul cu pricina, in cada plina se afla o femeie care facea baie. Din fericire, aceasta locuia la parter si nu s-a ales decat cu o lovitura la picior. Se pare ca la Surgut, locuintele nu au fost prevazute cu cazi, asa ca oamenii si le monteaza singuri, iar apa adunata se arunca, efectiv, la subsol. Din aceasta cauza, casele sunt umede si deloc placut mirositoare, iar podelele mucegaiesc si se pot prabusi in orice clipa.

Coincidente - Mort in drum spre inmormantarea fratelui

Patru frati din Florence, Carolina de Sud, au avut parte de cele mai bizare si totodata macabre coincidente cu putinta. Unul dintre frati a decedat chiar de ziua lui de nastere. Seria ghinioanelor insa abia incepe. Cele doua surori isi asteptau cu nerabdare celalalt frate, la inmormantarea celui de-al 4-lea. Acesta n-a sosit, iar fetele au crezut ca e devastat de durere. Pe drumul de-ntoarcere de la cimitir, ele au trecut pe langa un grav accident rutier, caruia ii cazuse victima fratele care nu-si facuse aparitia la cimitir. Acesta din urma va fi inmormantat, culmea!, chiar de ziua de nastere a uneia dintre surorile… inca in viata!

Tendinta - Sfarcurile siliconate, la moda

Statisticile emise de Societatea Americana de Chirurgie Plastica si Reparatorie din SUA afirma ca, anul trecut, 501 femei si 40 de barbati au solicitat sa-si mareasca sfarcurile. Daca pana acum, cand venea vorba de chirurgie plastica se facea referire doar la sani siliconati, specialistii sustin ca moda sfarcurilor marite ia amploare. Materialele de baza raman siliconul si colagenul, plus cartilagiu extras din urechile pacientilor. Cu toate acestea, chirurgul Bruce Nadler din New York, specialist in astfel de operatii, sustine ca mai multi sunt aceia care doresc o micsorare a sfarcurilor. Barbatii pentru ca arata prea feminini, iar femeile pentru ca se jeneaza de aspectul creat - mereu excitat.

Brad Pitt - Invadat de ursi

Padurarii din Calgary, Canada, au fost chemati de urgenta de celebrul Brad Pitt, care se plangea ca mai multi ursi bruni i-au luat cu asalt casa pe care o inchiriase. Odata ajunsi la fata locului, padurarii au dibuit repede motivul "invaziei", si anume faptul ca ursii au fost atrasi de mirosul de mancare. In consecinta, Brad Pitt, chiriasul nemultumit, s-a cam trezit tras de urechi, pentru ca nu respectase "legile padurii", care spun ca usile si ferestrele caselor din zona trebuie tinute inchise. Rubrica realizata de Miruna Mihalcea
×
Subiecte în articol: antimonden