x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Burlacul Andrei Andrei: „Un copil dintr-o relație anterioară nu o să fie niciodată o piedică între mine și femeia vieții mele”

Burlacul Andrei Andrei: „Un copil dintr-o relație anterioară nu o să fie niciodată o piedică între mine și femeia vieții mele”

23 Ian 2015   •   17:12
Burlacul Andrei Andrei: „Un copil dintr-o relație anterioară nu o să fie niciodată o piedică între mine și femeia vieții mele”

În lupta pentru inima lui Andrei au fost aruncate nu doar toate armele de seducție, ci și replici usturătoare aseară, când Antena 1 a difuzat cea de-a doua edițiie din acest sezon al emisiunii. Tinerele aflate în Lisabona s-au lansat în a face presupuneri referitoare la cine are cele mai mici șanse de a rămâne alături de burlac la finalul emisiunii. În timp ce mai toate femeile consideră că Alice, care e deja mămică, nu își are rostul în competiție, Andrei declară ferm: „Un copil dintr-o relație anterioară nu o să fie niciodată o piedică între mine și femeia vieții mele”. Astfel, Andrei a invitat-o pe Alice la o întâlnire privată – un picnic la Sintra, acolo unde au ieșit la iveală numeroase detalii dureroase din trecutul tinerei. Cei doi s-au apropiat foarte mult, întâlnirea s-a încheiat cu un sărut pasional, iar Alice a primit trandafirul salvator.

Tot ieri seară, Andrei s-a întâlnit cu Roxana, Andra și Daiana, pe care le-a dus la o plimbare pe malul oceanului. Preferata sa a părut a fi Daiana, cea care s-a bucurat de cel mai mult timp petrecut în compania exclusivă a lui Andrei, spre nemulțumirea Roxanei și a Andrei. Roxana a reușit să recupereze însă terenul cu prima ocazie pe care a avut-o și, la fel ca și la prima întâlnire, nu a ezitat și l-a sărutat din nou pe Andrei.

„Între două nu te plouă, dar eu sper să-mi fie bine”, a spus amuzat Andrei, care le-a invitat apoi la cină pe Iulia și pe Carmen, alături de care a petrecut o seară într-un restaurant cu specific portughez. Ayda a părut a fi cea mai afectată de alegerile burlacului și chiar a plâns de nervi, iar caracterizarea pe care i-a făcut-o lui Carmen a fost una foarte dură.

Sfârșitul ediției a însemnat și finalul competiției pentru Andra, pe care Andrei a eliminat-o pentru că nu a fost convins de sinceritatea intențiilor ei. Când a aflat că Andra urmează să plece acasă, Alice, vizibil afectată, a leșinat, sau, cel puțin, a simulat un leșin, moment care a atras, bineînțeles, comentarii din partea celorlalte concurente.

Săptămâna viitoare, lupta pentru Andrei Andrei se duce între Alice, Daiana, Carmen, Monique, Andreea, Monica, Iulia, Ayda și Roxana, cele nouă fete care își continuă ritualul de seducție pe tărâm portughez.

×