x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ca-n filme - Oana Zavoranu l-a injurat pe Andrei Boncea

Ca-n filme - Oana Zavoranu l-a injurat pe Andrei Boncea

26 Iun 2004   •   00:00

Cum ar fi sa te trezesti peste noapte ca trebuie sa joci intr-un film alaturi de Andy Garcia? Ei bine, aceasta fericita ocazie a avut-o Oana Zavoranu, care a jucat, alaturi de superstarul italian, in filmul "Modigliani", productie care s-a realizat anul trecut, la studiourile din Buftea.

De cum au vazut-o, producatorii au si pus ochii pe Zavoranu. Numai ca nu i-au gasit un rol potrivit. Singurul "post" disponibil era cel al… mamei lui Andy Garcia. Problema era ca personajul amintit ar fi trebuit sa aiba mai bine de 40 de ani, iar Oana n-avea nici 30. Singura solutie a fost sa o "imbatraneasca". Au dat-o asadar pe mana unui stilist italian, care se minuna, in limba materna, de frumusetea romancei. De cum a luat-o in primire, acesta s-a luat cu mainile de cap. "Santa Madonna! Mamma mia!. Cum sa fac din ea mama lui Andy Garcia?" Poate sora lui, poate fiica lui, poate amanta lui, dar nicidecum mama, spunea stilistul, care a muncit vreo patru ore sa-i realizeze machiajul respectiv.

CA LA USA CORTULUI. Unul dintre cei distribuiti in film a fost Andrei Boncea. Sotul Loredanei interpreta rolul executorului judecatoresc, cel care vine, la un moment dat, sa le ia tot din casa. Mama lui Modigliani, care este si insarcinata pe deasupra, incepe sa-l injure ca la usa cortului pe omul legii. Asa se face ca, la filmari, Oana Zavoranu l-a injurat de… mama focului pe Boncea, mai ales ca s-au tras mai multe cadre si a trebuit sa repete de cateva ori cuvintele de dulce. Dupa ce au terminat de filmat scena cu pricina, Andrei Boncea i-a spus: "Oano, nu m-a injurat nimeni, in toata viata mea, asa cum m-ai injurat tu in orele astea!"

NASTERE LA COMANDA! Tot in scena cu pricina, mama lui Modigliani urma sa nasca. "Cum sa gem, caci mie imi venea sa rad? N-aveam nici cea mai mica idee despre cum se desfasoara o nastere, daramite sa mai si mimez procedeul in sine?! M-am gandit eu cam cum ar trebui sa fie si a urmat o demonstratie de toata frumusetea. Jurai ca apare si copilul, dintr-o clipa in alta!", ne-a povestit Oana.

Chiar si Andy Garcia a fost foarte mirat de prestatia ei si i-a spus ca n-a mai vazut pe cineva care sa interpreteze atat de natural o scena ca aceasta: "Tu esti sigura ca n-ai mai nascut pana acum?!", a intrebat-o Garcia. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden