x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cantare cu 28 de litri de apa plata

Cantare cu 28 de litri de apa plata

10 Mar 2005   •   00:00

Rockerii isi vor primi, in sfarsit, "Antidotul". Bestial Records prezinta astazi, la ora 20:00, la Sala Olimpia, evenimentul rock al anului 2005 in Romania: Spreading the antidote - Moonspell (foto) in concert, la Timisoara.

La asa trupa, asa pretentii. Iata ce au cerut Moonspell-ii sa li se puna la dispozitie: mancare rece pentru 12 persoane, 4 paini taiate - una integrala si trei albe, branzeturi, 12 cartoane de iaurt, legume, fructe, dulciuri, chipsuri, cafea, ceai, miere, cuburi de gheata, farfurii, pahare, servetele. Masina de facut cafea, sare, piper, mustar, ketchup, sos de salata, maioneza. In culise: 28 litri de apa plata, 48 de cutii de racoritoare, 72 sticle de 0,5 l de bere de marca, doua sticle de vin rosu, o sticla Jack Daniels, o sticla de votca.

O camera cu dus, oglinda cat un stat de om si becuri puternice, 18 prosoape mari de dus si 12 prosoape de maini pentru scena. Iar cina sa contina trei feluri de mancare, preparate de bucatari inventivi - supa/aperitiv, salata proaspata, antreu.

Pe scena: 6 cutii de Cola, 10 sticle de plastic de 1 l de apa plata. Nu-i de mirare ca biletul la concert costa 660.000 de lei! (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden