x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cântăreața Adele se întoace la școală: “vreau să obțin o diplomă în literatura engleză”

Cântăreața Adele se întoace la școală: “vreau să obțin o diplomă în literatura engleză”

29 Oct 2022   •   14:10
Cântăreața Adele se întoace la școală: “vreau să obțin o diplomă în literatura engleză”
Sursa foto: Hepta

Superstarul Adele plănuiește să schimbe scena pentru studii, cel puțin asta le-a declarant fanilor din Los Angeles săptămâna aceasta. „Îmi doresc foarte mult să obțin o diplomă în literatura engleză”, a spus Adele, în vârstă de 34 de ani, la evenimentul de la începutul acestei săptămâni. „Mi-aș fi dorit să fi mers la universitate, mi-aș fi dorit să fi avut această experiență.”

În ianuarie, ea și-a șocat fanii amânând premiera unui spectacol cu doar 24 de ore înainte de seara de deschidere, spunând într-un videoclip lacrimogen că spectacolul ei nu era gata, invocând livrarea și întârzierile legate de covid. Mai târziu, ea a spus că s-a confruntat cu o reacție „brutală” din partea publicului și că a fost „devastată” de vinovăție.

Adele a mai vorbit despre dragostea ei pentru literatura engleză.

Anul trecut, în timpul unei emisiuni speciale de televiziune, ea i-a spus actriței britanice Emma Thompson că profesoara ei, „Doamna McDonald”, a inspirat-o să iubească subiectul și a fost „atât de cool, atât de captivantă, încât ne-a făcut cu adevărat să ne pese”.

Câteva clipe mai târziu, McDonald a apărut din mulțime și i s-a alăturat pe scenă. Cântăreața a izbucnit în lacrimi revăzând-o.

„Sunt atât de mândră de tine”, i-a spus profesoara, îmbrățișând-o.

„Chiar mi-ai schimbat viața.” i-a răspuns Adele.

Ea le-a declarant fanilor din Los Angeles săptămâna aceasta că McDonald a făcut-o „să se îndrăgostească de cărți”, adăugând: „Dacă nu aș fi reușit cântând, cred că cu siguranță aș fi profesoară”.

Anul trecut, Adele și-a lansat albumul „30”, care a doborât recordurile de vânzări. În album, ea vorbește despre divorțul ei de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo.

În septembrie, cântăreața a câștigat un premiu Emmy, după ce câștigase deja un Grammy și un Oscar.

Adele nu va fi prima vedetă care se întoarce la școală după ce a devenit celebră, actrița Emma Watson obținând o diplomă în Literatură Engleză de la Universitatea Brown în 2014, după succesul său în filmul Harry Potter. Alți actori precum Natalie Portman și America Ferrera s-au întors la școală ca celebrități, la fel ca vedetele de baschet Shaquille O’Neal și Stephen Curry.

×
Subiecte în articol: Adele universitate diploma