x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cantaretii rad unii de altii

Cantaretii rad unii de altii

04 Iun 2004   •   00:00

Dupa ce mai toata lumea a criticat versurile puerile pe care le canta majoritatea formatiilor, solistii au inceput sa se ironizeze unii pe altii. Adica un fel de rade ciob de oala sparta.

CATALINA IANCU

Trupa A-tentat, despre care nu se stiu prea multe lucruri, a luat in colimator toata floarea cea vestita a muzicii romanesti, incepand cu doctor Costi Ionita, O-zone, Anda Adam, Jojo, Akcent, Candy si terminand cu Blondy si Sexxy: "Multe lacrimi cristaline / De la ceapa imi curg, stii bine / Si plangeam asa de tare, / De ziceai ca-s stropitoare. // Auzi fratioare, ia auzi versuri misto / " Alo, alo ! Sunt eu, Picasso! / Ti-am dat beep si sunt voinic / Dar sa stii nu-ti cer nimic..." / Dai beep-uri intruna, se vede ca esti zgarcit. // Te astept cu un buchet de trandafiri, hey-o / Pe aceeasi banca s-o punem la misto / Si cum zice Candy: "Esti cazut din cer" / Nu estii baiat de cartier, ce-as putea sa-ti cer?// Imi place de Blondy si mai ales de Sexxy / Pe Jojo intr-o zi o invit sa bem un Pepsi".

"Amintirile ma chinuiesc"

Intamplator sau nu, Fara zahar a luat un vers de la 3rei Sud Est si se pare ca s-au cam luat si de O-zone. Iata ce zic in "Oops, am infundat din nou closetul": "Eu cant de la 4 ani, si sincer nu mi-a fost usor / Primul hit al meu a fost "Avion cu motor". Acum am evoluat si am vrut sa incerc si altceva / Si-am cantat "Pony, pony, cademia mustafa / Si acum nu ma bagi in seama, si-am cam luat-o pe ulei/ Si-am ajuns sa cant ca prostu" "La-lu-la, la-lu-lei"". In "D’ la sate" (care seamana cu "D’ la Vegas") la refren si-au cam dat cu stangu’n dreptul: "Cantecul asta-i despre noi / E un cantec simplu despre vaci si boi / De la sate cu carute colorate / In care trec tigani si canta "Pe la spate"".

3, da’ grei

Dupa 3rei Sud Est a mai aparut o trupa cu nume asemanator. Baietii si-au spus 3 da’ grei. Iata ce canta ei: "Gata esti vedeta, te-ai scos/ Sunt fanii pe jos / Esti cel mai faimos /Esti Andre Agassi la Roland Garros / Esti cel mai frumos / Esti in palma paros / E lucru curios / E deja rusinos / Te vad nervos, furios / Capu’ sus, botu’ jos". Mai e cale lunga pana cand baietii grei vor avea propriile amintiri care sa-i chinuiasca.

Sexy si rele de gura

Giulia si Claudia sunt mai mult rele decat sexy in videoclipul piesei "Sexy si rea". Cele doua fete isi parodiaza colegii de breasla, pe Fizz, care apare cu o blana si cu o placuta legata de gat, si pe Giulia (ex-Candy). Desi au recunoscut ca au avut si ele versuri proaste, cele doua fete sexy cred ca noul lor refren e genial. "Pe-afara ai furat / Si acum te dai barbat / Te bagi prea mult in seama. / Dar cu toti banii tai / N-ai sa ma iei."

3, da’ grei, si fara puncte cardinale

"Gata esti vedeta, te-ai scos/ Sunt fanii pe jos / Esti cel mai faimos /Esti Andre Agassi la Roland Garros / Esti cel mai frumos / Esti in palma paros / E lucru curios / E deja rusinos / Te vad nervos, furios / Capu’ sus, botu’ jos. //Am oamenii mei care striga "Hei" / Pentru tine niciodata, pentru tine / Sa va faceti provizii de bani ca gata, s-a dus, / Am venit din urma voastra / Si-o s-ajungem mai sus / Zi dupa zi, milioane in plus / Din ce in ce mai sus / Bonus inclus"

Fara zahar pentru 3rei Sud Est

"Ai fost vreodata obligat de maica-ta sa faci curat / Sa scoti bocancii din picioare cand te sui pe pat "E noroi afara. Nu intra incaltat ca te pocnesc" / Of, cand imi amintesc amintirile ma chinuiesc"

A-tentat pentru Adam si Bebelusa

"Anda Adam si-a facut un videoclip / Nu conteaza cum canta, conteaza c-apare in slip / Chiar si bebelusa se apuca de cantat / Dar fii atenta ca microfonul nu e de mancat"
×
Subiecte în articol: antimonden