x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cantonament - Giulia si-a furat iubitul

Cantonament - Giulia si-a furat iubitul

06 Feb 2005   •   00:00

Fosta componenta a trupei Candy, Giulia a fost prezenta in week-end la Busteni, pentru a participa la cea de-a 11-a editie a Carnavalului Zapezii.

Dar n-a venit singura, ci insotita de colega ei Sabina Manoliu, fiica celebrului producator teverist Dan Manoliu, alaturi de care prezinta emisiunea "Coolmea distractiei" la TVR 2. Fetele au fost indeaproape supravegheate de parintii lor. Cum vremea a fost superba, Giulia a regretat ca nu si-a luat si costumul de baie, pentru a se bronza pe partia de schi. Chiar si asa, parca era venita de la plaja, avand tenul ciocolatiu. Secretul? "Imi place sa merg la solar".

SURPRIZA. Cum tot s-a aflat la Busteni, Giulia s-a gandit sa-i faca o surpriza iubitului ei, fotbalistul Costin Manea, aflat in cantonament la Azuga. "Vineri seara l-am scos pe Costin la plimbare, cam jumatate de ora". Intrebata daca Manea are voie sa faca sex in timp ce se afla in cantonament, vedeta ne-a raspuns "Nu-i problema, are un antrenor de treaba". Giulia este studenta la Facultatea de Psihologie-Sociologie, din cadrul Universitatii "Spiru Haret", iar in aceasta perioada are de sustinut cateva examene. "Sper sa scap fara restante!" Examenele par ca nu-i dau mari emotii, caci o bate gandul ca in aceasta iarna sa ia lectii de schi.

CONTESTATII. Pe partia Kalinderu din Busteni a fost mare inghesuiala la sporturile de iarna. Puteai participa lesne la concursuri de saniuta, schi sau tir. Regulamentul a fost destul de strict, iar nemultumitilor li s-a oferit dreptul de a depune contestatie, plus suma de 100.000 de lei, pentru ca aceasta sa fie luata in considerare. S-a baut vin fiert, iar cei care doreau amintiri amuzante s-au fotografiat alaturi de o vaca din plastic, dar si de ditamai cainii locali, care au ajuns vedete pentru doua zile. Stapanii lor te lasau sa ii fotografiezi doar contra sumei de 50.000 de lei. Ei, iata ca, daca la mare puii de leu sau maimutele sunt atractia plajei, la munte "se poarta" masivul caine Saint Bernard. (Simona Ecovoiu)

LIBER
"Nu-i problema ca iubitul meu sa faca sex in timp ce se afla in cantonament. Costin are un antrenor de treaba"
Giulia - solista

×
Subiecte în articol: antimonden