x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Carrie Fisher, prințesa Leia din „Războiul Stelelor”, în stare gravă după ce a suferit un infarct

Carrie Fisher, prințesa Leia din „Războiul Stelelor”, în stare gravă după ce a suferit un infarct

24 Dec 2016   •   07:35
Carrie Fisher, prințesa Leia din „Războiul Stelelor”, în stare gravă după ce a suferit un infarct

Actrița Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul prințesei Leia din seria "Războiul Stelelor", a fost mutată din secția rezervată urgențelor medicale a unui spital din Los Angeles, după ce a suferit un atac de cord la bordul avionului cu care se întorcea de la Londra la Los Angeles, potrivit The Guardian.

Sursa citată arată că fratele actriței, Todd Fisher, a spus că medicii au reușit să o stabilizeze, dar a precizat că nu poate furniza alte detalii cu privire la starea ei sau cu privire la ce s-a întâmplat în cursul zborului.

Publicația TMZ a informat vineri că actrița Carrie Fisher a suferit un atac de cord la bordul unui avion ce efectua o cursă pe ruta Londra-Los Angeles. Vedeta în vârstă de 60 de ani a fost preluată de o echipă de intervenție imediat după ce avionul a aterizat la Los Angeles și a fost transportată la spital. Cotidianul Los Angeles Times relata că starea actriței este gravă și că, înainte de aterizare, pasagerii i-au administrat primul ajutor pentru că încetase să respire.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: carrie fisher razboiul stelelor