x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Casatorii pe furis

Casatorii pe furis

de Simona Ecovoiu    |    01 Sep 2005   •   00:00
Casatorii pe furis

Satule de bliturile ziaristilor, cateva vedete autohtone s-au casatorit, anul acesta, in taina. Culmea e alta: au dorit atat de multa discretie, incat unii nu si-au invitat nici macar parintii.

Satule de bliturile ziaristilor, cateva vedete s-au casatorit anul acesta in taina. Culmea e alta: au dorit atat de multa discretie, incat unii nu si-au invitat nici macar parintii la eveniment.

Moda de a te cununa in secret e preluata de la vedetele de peste granita.

INTIMITATE. Cu siguranta ca nu vor sa stea apretati sau sa zambeasca artificial, doar de dragul presei. Vor intimitate si este de inteles. Avem si noi cateva exemple, unele cupluri grabindu-se totusi sa-si oficializeze relatia. Dar, sa-i luam pe rand. Mare ne-a fost surpriza sa aflam ca Gianina Corondan s-a cununat civil (pe data de 11 iunie) si ca doar la nunta va invita si prietenii. Cel care i-a cerut mana se numeste Mihai Anton, lucreaza in publicitate si se cunosc de 12 ani. A, nu, in tot acest timp nu au fost impreuna, ei revazandu-se acolo unde s-au cunoscut, pe scena Teatrului Podul, in calitate de actori amatori. Sentimentele mocnite s-au reaprins in urma cu doar o luna inainte de a purta verighete. Oficilizarea relatiei a avut loc la Primaria Sectorului 2, la ora 8:00, adica cu noaptea in cap, tocmai pentru a nu fi filati de presa: "De ce sa invit presa? Am crezut ca va afla din alta parte. Abia m-am indurat sa-mi chem parintii", spune Gianina. Liana Stanciu a facut aceeasi manevra cu Mita, solistul trupei Bere Gratis. Data aleasa: 9 iunie. Pentru ca informatia sa nu "transpire", au dorit sa fie cununati de altcineva, evitand sa apeleze la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, asa cum au facut alte vedete. Liana a imbracat o rochie simpla, alba, iar Mihai un costum negru, la care a asortat un papion rosu. Nu a renuntat la ochelarii de soare. Se cunosc de sase ani, dar au negat cu vehementa ca intre ei ar fi ceva mai mult decat o amicitie. S-au vazut nevoiti sa recunoasca abia cand Liana a ramas insarcinata. Ecograful arata ca cele doua vedete vor fi parintii unei fetite.

SAPTAMANA OARBA. Dar cel mai mult ne-a surprins solista Dana Nalbaru. Pe care o asteptam la altar cu fostul ei iubit, de "n" ani, Calin Goia (Voltaj). Ei, iata ca nu Calin i-a devenit sot, ci un alt VIP, pe numele sau Dragos Bucur, cunoscut publicului din serialul "Baieti buni" (Pro TV). Asa e in viata: ce n-a reusit Goia in sase ani de convietuire i-a iesit lui Dragos in doar patru luni. Gurile rele sustin ca s-au indragostit in timpul filmarilor pentru o reclama. Si ca atat de mare a fost atractia, incat au renuntat la fostele relatii. Nu avem o concluzie, dupa aceste exemple. In unele cazuri, boala lunga s-a dovedit a fi moarte sigura, iar pentru altii ramane valabil proverbul cu "saptamana oarba".

GLUMEATA
"N-am chemat presa la nunta din acelasi motiv pentru care n-am chemat Salvarea si Pompierii. Si m-am maritat dimineata ca sa scap de ziaristi" - Gianina Corondan, prezentator TVR 1

CONCLUZII
Psihologii sunt de parere ca vedetele au nevoie de intimitate in acest moment unic si intim, in acelasi timp. Iar daca pe lista invitatilor nu s-au numarat nici cunostintele, e clar ca n-au vrut tam-tam si barfe, caci insuratenii devin, fara voie, tinta carcotasilor - de la tinuta pe care o poarta pana la felul in care spun acel "Da". Uneori, parintii nu sunt de acord cu nunta si atunci nu particpa, cu atat mai putin nu au ce cauta ziaristii, pentru a nu-i poza in ipostaze uneori de-a dreptul comice.
×
Subiecte în articol: antimonden