x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cât costă Mr. Pink, miraculoasa băutură promovată de Monica Gabor

Cât costă Mr. Pink, miraculoasa băutură promovată de Monica Gabor

de CS    |    13 Noi 2012   •   15:02
Cât costă Mr. Pink, miraculoasa băutură promovată de Monica Gabor

In urma promovarii asidue pe care Monica Gabor o face bauturii Mr. Pink, dar si a lansarii fastuoase de care a beneficiat acest brand in America, din ce in ce mai multi oameni si fani din Romania au devenit interesati sa incerce acest produs.

Bautura Mr. Pink este pe baza de ginseng si vitamine, ginsengul fiind renumit pentru proprietatile pe care le are: imbunatateste sanatatea, lupta impotriva cancerului, imbunatateste memoria, fortifica organismul, lupta impotriva radicalilor liberi, avand efect de intinerire, inlatura oboseala si anemia. 

Fosta doamna Columbeanu a fost “bombardata” in ultimele zile cu mii de mesaje. Cu totii se intreaba de unde pot cumpara bautura Mr. Pink si cat costa. Miraculoasa bautura promovata de Monica Gabor costa doar 2 dolari si poate fi comandata online.

Monica se preocupa ca bautura Mr. Pink sa ajunga numarul 1 in lume, lucru ce da deja roade! Compania Mr. Pink Beverages este in continua crestere si se preconizeaza ca in viitor sa devina cea mai de succes companie de bauturi din lume, cu o cifra de afaceri estimativa de ordinul miliardelor de dolari. In curand, Mr. Pink se va lansa cu mare fast si in Romania!

×