x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catalin Botezatu INDRAGOSTIT? „Este extrem de frumoasa, are niste picioare kilometrice, un trup desavarsit si e naturala 100%!”

Catalin Botezatu INDRAGOSTIT? „Este extrem de frumoasa, are niste picioare kilometrice, un trup desavarsit si e naturala 100%!”

de CS    |    16 Noi 2012   •   15:02
Catalin Botezatu INDRAGOSTIT? „Este extrem de frumoasa, are niste picioare kilometrice, un trup desavarsit si e naturala 100%!”

Invitat in emisiunea Simonei Gherghe, Catalin Botezatu a vorbit despre asemanarea dintre Denisa, una dintre concurentele Next Top Model si Bianca Dragusanu, fosta lui iubita. Designerul a observat formele desavarsite si naturale ale Denisei si spune ca dupa terminarea filmarilor la Next Top Model va lua in calcul varianta de a-i deveni partenera, fara nicio legatura cu Bianca, insa.

„Denisa este foarte frumoasa, extrem de frumoasa, are niste picioare kilometrice, un trup desavarsit si e naturala 100%. Dar nu prea are zvac! La Bianca ma gandesc cu placere. Dar nu in acel sens...si nu m-as combina cu Denisa pentru ca as vrea...e o tampenie! Barbatii care-si iau o alta femeie asemanatoare cu fosta...Doamne fereste! Scapi de una ca sa-ti iei una la fel”, a declarat Bote.

 

Bianca Dragusanu si Tania Budi, poate cele mai cunoscute foste iubite ale designerului, „s-au luptat” de curand pentru dragostea lui Adrian Cristea. Simona Gherghe nu a pierdut ocazia sa-i ridice la fileu lui Botezatu cerandu-i o parere despre acest subiect.

„Eu ma bucur ca in ambele cazuri am fost primul. Nu cred ca s-au paruit. Tania e o doamna, nu se coboara la asa ceva. Bianca cred ca si-a dat seama de ce are la usa si il accepta pentru ca-l iubeste asa cum este”, a declarat Botezatu cu zambetul pe buze.

×