x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catalin Botezatu mai sensibil ca oricand! Designerul doneaza cel mai pretios cadou primit de ziua lui in scop caritabil!

Catalin Botezatu mai sensibil ca oricand! Designerul doneaza cel mai pretios cadou primit de ziua lui in scop caritabil!

de CS    |    04 Dec 2012   •   16:05
Catalin Botezatu mai sensibil ca oricand! Designerul doneaza cel mai pretios cadou primit de ziua lui in scop caritabil!
Sursa foto: ADPM

Catalin Botezatu a luat decizia ca cel mai pretios cadou primit de ziua lui sa fie donat vineri seara, in scop caritabil, in cadrul evenimentui “Impreuna pentru un zambet”, initiat de Mihaela Borcea si cunoscutul nutritionist italian Gianluca Mech.

Designerul si-a aniversat implinirea celor 46 de ani printr-o petrecere organizata sambata noapte in club Bamboo, ocazie cu care a fost rasfatat de prieteni cu multe cadouri, simbolice sau, deopotriva, scumpe.

Pentru ca sustine ca destinul i-a rezervat o cariera infloritoare si un nivel de trai multumitor, Catalin Botezatu isi doreste sa ii ajute pe cei aflati in mare impas financiar si se implica in proiectul “Impreuna pentru un zambet”, mai mult decat a stabilit initial.

Astfel, unul din cadourile pretioase primit cu ocazia zilei sale de nastere va fi oferit spre licitatie vineri seara, in cadrul cinei caritabile care va avea loc la Palatul Parlamentului.

La evenimentul initiat de Mihaela Borcea si cunoscutul nutritionist italian Gianluca Mech, vor participa persoane publice din Romania si din Italia. Scopul evenimentului este de a strange fonduri pentru ajutorarea a sase familii sarace din Gogosari, o localitate din judetul Ialomita.

Va fi o seara relaxanta, in cadrul careia vor asculta muzica de calitate, vor socializa si vor putea ajuta, la optiunea fiecaruia, cazurile sociale care stau la baza acestui proiect.

×