x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catalin Crisan si-a sarbatorit majoratul

Catalin Crisan si-a sarbatorit majoratul

de Dana Ciobanu    |    22 Sep 2005   •   00:00
Catalin Crisan si-a sarbatorit majoratul

Interpretul celebrei piese "Vorbeste marea" si-a sarbatorit "majoratul" artistic alaturi de prieteni, printr-un concert la Sala Radio.

In ciuda ploii reci, spectatorii au umplut Sala Radio marti seara pentru a urmari concertul de lansare "Catalin Crisan si prietenii lui". Interpretul celebrei piese "Vorbeste marea" a avut prieteni si in public (Ovidiu Ioanitoaia, prof. dr. Dorin Sarafoleanu, o pleiada de compozitori din vechea si noua generatie), dar si pe scena: Alexandru Jula, Titus Andrei, Mirabela Dauer, Stela Popescu, Sexxy si multi altii.

VORBA LUNGA. Spectacolul "televizat" (in fapt, inregistrat de TVR pentru difuzare la inceputul lunii octombrie) l-a avut ca gazda oficiala pe Octavian Ursulescu, unul dintre cei mai longevivi prezentatori de spectacole de la noi.

Dupa o introducere care a durat vreo 10 minute, Tavi (cum ii spun prietenii) a marturisit ca tot el era prezentator pe vremea cand Catalin primea premiul I la Mamaia, in 1987. Dovada, o caseta cu inregistrarea acelui moment, consumat acum 18 ani, a fost proiectata pe ecranul de pe scena.

NOUA GENERATIE. Un Catalin Crisan pirpiriu, cu parul inca neatins de fire argintii canta, timid, "Vorbeste marea". "Se vede ca eram pe vremea lui Ceausescu, ce slabanog eram!", a remarcat la microfon interpretul, inca timid, "ascuns" dupa Ursulescu, care l-a taxat pe loc: "Sa zici mersi ca n-am amintit ca ai fost laureat la «Cantarea Romaniei»!".

La majoratul artistic al lui Catalin Crisan s-a produs un debut-surpriza: Daria Catalina Crisan a cantat pe scena piesa care l-a consacrat pe tatal sau. Parintii - Lucia si Catalin - , asezati pe randul intai, au murmurat versurile cap-coada, ca un eventual ajutor pentru micuta, care s-a descurcat insa de minune. "A fost foarte bine. N-am avut nici o emotie", a marturisit Daria, inainte de a cobori de pe scena, pentru a merge in bratele bunicii.

FRUSTRARE


"Ma incearca o emotie autentica, desi am prezentat mii de spectacole. Dar ma mai antrenez si poate ca intr-o zi, cand voi invata suficient de bine, voi fi solicitat sa prezint Cerbul de Aur!"
Octavian Ursulescu, prezentator

EMOTII


"Am facut zeci de pariuri in culise, pana acum, ca nu o sa vina nimeni pe ploaia asta. Ce sa mai zic? Sunt emotionat sa vad atatia prieteni in sala. Va multumesc si va stau la picioare"
Catalin Crisan, interpret
×
Subiecte în articol: antimonden catalin crisan