x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce-au visat si ce-au ajuns vedetele

Ce-au visat si ce-au ajuns vedetele

29 Mai 2004   •   00:00

Nici un prezentator de televiziune nu credea ca o sa nimereasca in fata camerelor de luat vederi. In copilarie, vedetele tv isi doreau meserii dintre cele mai diverse.

CATALINA IANCU

Celia Petricu era convinsa ca va fi "diplomat, ca tata". Adelin Petrisor voia sa fie criminalist. Radu Naum isi dorea sa ajunga ciclist. Monica Dascalu visa sa fie astronaut. Oana Andoni spera sa ajunga actrita, apoi profesoara. Dar cea mai tare e Raluca Arvat. Cand era foarte mica spunea ca se face "soferisca". Apoi a vrut sa urmeze facultatea de sefi, sa fie "sefenic", pentru ca auzise ea, undeva, ca "sef e Nicu".

In aer, pe uscat si pe mare

Simona Gherghe si-a dorit sa fie, pe rand, astronaut, arheolog sau chirurg. Dupa care, ani de zile, credea ca va deveni profesoara de franceza. Diana Lascarescu spera sa ajunga astronaut sau avocat si se vedea imbracata in deux-pieces-uri. Dana Rogoz avea o cunostinta stewardesa si stia ca pleaca mereu in strainatate cu avionul. Ii suradea si ei ideea, mai ales ca se gandea la cadourile aduse de-afara. Putini stiu ca Andreea Liptak vazuse, la 10 ani, cum arata bordul unui Mig 16. Ea avea un var pilot in aviatia militara si isi dorea sa ajunga ca el. N-a ratat nici un miting aviatic. A vrut sa fie si scafandru, mai ales ca a facut doi ani de inot de performanta. Apoi speolog, dar n-au lasat-o parintii. S-a gandit sa se faca si astronaut, marinar, pompier, alpinist, cercetator ori voluntar intr-o organizatie umanitara. Si lista ar putea continua.

Pirat, taxatoare si gunoier

Olivia Steer si-a dorit sa fie vanzatoare, educatoare, balerina, cautator de comori, pirat, printesa, actrita, doctorita si, in ultima instanta, avocat, cand a inteles cu ce se ocupa bunicul ei. Tot un model din familie a avut si Vlad Enachescu. Numai ca bunicul lui era preot. Apoi, a fost atras de opera, asta pentru ca mama sa il lua cu ea la repetitii in fiecare zi. Gianina Corondan isi dorea sa devina taxatoare. Ca sa aiba locul asigurat in autobuz si sa-i spuna soferului sa opreasca si intre statii. Mare noroc pe capul ei ca n-a ales aceasta meserie. Nu de alta, dar acum ar fi ramas somera. In functie de cartile pe care le citea, Mircea Radu spunea ca se va face aviator, doctor, actor. "Dar stiu ca primul vis al meu era sa ma fac gunoier", a dezvaluit Doctor Love.

Supervedeta din... nimic

Intrebata ce-si dorea sa devina cand era mica, Nicoleta Luciu ne-a raspuns cu sinceritate: "Nimic. Pe mine nu m-a intrebat nimeni, niciodata asta, decat mult mai tarziu, cand eram deja in liceu. Nu-mi doream sa fiu nimic, n-aveam nici o grija". Si iata ca din... nimic a iesit o supervedeta care stie sa zambeasca.
×
Subiecte în articol: antimonden