x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce fac vedetele cand ies in lume

Ce fac vedetele cand ies in lume

24 Apr 2004   •   00:00

Botezatu a pipait-o pe Mihaela Radulescu Catalin Botezatu nu s-a putut abtine si pipait-o pe Mihaela Radulescu. Dar nu la „silicoane", asa cum e moda lansata de Daniel Buzdugan la Radio 21, ci la burtica, sa vada daca cel mic a inceput sa dea din picioruse. „Intr-adevar, i-am pus mana pe burtica, fiind curios sa aflu ce se intampla acolo. Am constatat ca micutul chiar se misca! Stiind ca e baiat, i-am urat sa primeasca tot atatea premii cate am obtinut eu, ba, chiar mai multe", ne-a spus creatorul de moda, care, la randul lui, e topit dupa bebelusi.

Loredana Groza, decupata si despicata la rochie

„Fata cu sosete de diamant", adica Loredana, si-a lasat acasa ciorapii cu pietre scumpe si si-a tras o tinuta cu care a facut furori. Lori si-a achizitionat o rochie neagra, decoltata, cu spatele gol, lunga si despicata de i se vedea toata pulpa. Ce mai, toate privirile masculine erau atintite asupra ei. Mai ales ca a venit fara Andrei Boncea.

Cristina Teodorescu e tot „somera"

Nu este eveniment monden la care sa nu vina si Cristina Teodorescu, fata aceea blonda, de vita nobila, care s-a dezbracat complet in Playboy. Se vede treaba insa ca degeaba a facut-o, caci nu s-a ales pana acum cu nici o oferta pentru a lucra la vreo televiziune. Desi e tot „somera", ea a venit vesela si zambitoare, la bratul iubitului sau.

Daniel Ciobanu i-a suflat PR-ul lui Bote

Unul dintre cele mai apreciate modele masculine de la noi, Daniel Ciobanu, i-a furat PR-ul lui Catalin Botezatu. „Asiaticul", asa cum i se spune din cauza ochilor un pic „oblici", s-a afisat cu bruneta Luana, cea care se ocupa de „imaginea" lui Bote. Creatorul de moda a trebuit sa se multumeasca doar cu compania lui Daniel Buzdugan. Toate acestea s-au intamplat la Premiile „Pantene Beauty Awards". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden