x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce fixatii au VIP-urile

Ce fixatii au VIP-urile

01 Mai 2004   •   00:00

In casele vedetelor nu gasesti numai obiecte de arta, ci si bolovani, ceasuri sau pene.

Printesa cu bolovani

Brianna Caradja se mandreste cu bolovanii pe care i-a strans din intreaga lume. Va dati seama ce reactii au avut vamesii cand au gasit, in bagajele ei de la Paris, zeci de pietre. Brianna mai tine, in apartamentul ei din Bucuresti, in care locuieste cu chirie, si cateva masti africane, o alta pasiune a printesei nonconformiste.

A strans sute de pene

Ne asteptam ca Madalin Voicu sa-si fi dotat conacul cu zeci de instrumente muzicale. El are insa o alta poveste. Din pacate, trista: „Am o colectie de pene si fulgi, in amintirea baietelului meu decedat. Noua ne placea sa ne uitam la porumbeii care poposeau la fereastra casei. La scurta vreme dupa ce micutul a decedat, m-a atins o pana si am ramas si acum cu impresia ca a fost un semn de la el. De atunci, ma aplec pe strada dupa fiecare fulg. Cateodata, mi-e rusine de reactia oamenilor. Nu vreau sa creada ca sunt nebun".

Ceasuri cu cuc si fara

Ion Cristoiu este un ziarist punctual. Astfel este de inteles atractia sa pentru ceasurile de perete sau de birou, cumparate din Japonia si Rusia. Nu le lasa sa functioneze pe toate in acelasi timp, caci ar fi o nebunie in casa lui.

Farduri de 50 de milioane de lei

Cristina Rus are un fix, cu fardurile. Din pacate, anul trecut, cineva a pus ochii pe trusa ei de machiaj, o adevarata comoara: „Am simtit ca innebunesc cand mi-au disparut, in Timisoara, fardurile in valoare de 50 de milioane de lei, pe care le cumparasem din Italia". (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden