x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce-si spuneau cand se iubeau

Ce-si spuneau cand se iubeau

17 Apr 2004   •   00:00

Se spune ca orice pe lumea asta are un sfarsit. Chiar si iubirile infocate. Iata ce spuneau vedetele noastre cand erau indragostite pana peste urechi si ce zic despre fostii parteneri dupa ce s-au despartit.

Madalina Manole l-a cucerit pe Serban Georgescu pe cand avea doar 19 ani. Pe vremea cand era nevasta compozitorului declara presei ce cuplu perfect sunt si pe scena, si in dormitor.

Madalina despre Serban: „Un om prefacut"

„Ne-am inteles perfect inca de la inceput. Avem in comun pasiunea pentru muzica, deci suntem o echipa", zicea in gura mare fata cu parul de foc. Desi a facut tot posibilul sa infirme zvonurile ca ar divorta, pana la urma inevitabilul s-a produs, dupa 15 ani de casnicie. Secretoasa cum o stim, solista s-a abtinut, o perioada, sa faca declaratii. Dar, la un moment dat, a rabufnit. „Am realizat cine a fost cu adevarat omul de lănga mine in toti acesti 15 ani. Un om prefacut. M-a sunat si mi-a propus sa ne impacam. La doua ore dupa discutie, intămplarea a facut sa il regasesc, intr-un alt loc, cu iubita lui, care s-a mutat in casa noastra si ma inlocuise deja. Nu trecusera decăt 28 de zile si in sertare erau deja lucrurile altei femei. Am stat lănga un om care nu m-a meritat".

Si el a vorbit-o de bine cat i-a fost consoarta, iar cand s-au separat a dat cu bata-n balta. Daca initial solista era o „stea a muzicii romanesti", dupa despartire Serban a declarat ca Madalina „nu e femeia care sa lase totul si sa plece". Asa c-a acuzat-o ca a luat din casa lucruri care nu i-au apartinut. Apropiatii ei insa stiu ca si-a luat, cum era normal, hainele si pantofii.

Alexandra si Mutu: n-au stiut ce e fair play-ul

Mare iubire intre Alexandra Dinu si Adrian Mutu, in urma cu cativa ani. Mireasa cu rochie verde nu-si mai incapea in piele de bucurie ca fotbalistul cel mai frumusel a luat-o tocmai pe ea de nevasta. „Este cea mai importanta persoana din viata mea", spuneau, la inceput, unul despre celalalt. Blonda a incercat sa nege ca mariajul sau scartaie din toate incheieturile, desi presa anticipase ruptura dintre ei. Pana cand Adrian a spus ca divorteaza. Fapt care a declansat razboiul comunicatelor: „Speculatiile aparute in urma comunicatului remis de Adrian nu vor decat sa acopere purtarea incalificabila a sotului meu, confirmata de presa romaneasca dupa nenumaratele sale aventuri atat in tara, cat si in Italia, repetate si binecunoscute de toata lumea. Constat cu tristete ca lipsa de caracter si de fair-play, ca sa folosesc un termen cunoscut sotului meu in lumea fotbalului, il face sa fie slab si las".

Kitty da, Mutu ba

Cristinei Cepraga ii va ramane probabil multa vreme eticheta de blonda dupa ce a sperat ca Mutu vrea si altceva decat o simpla aventura. Desi ea afirma superincantata: „Da, il iubesc", Mutu a spus la fel de sincer: „Nu, nu ma insor cu Kitty". Dupa ce a recunoscut ca ar fi ceva intre ei, Adrian a declarat: „Pentru mine conteaza doar familia, tara, cariera si copilul".

Elena Carstea: „M-a inselat si m-a mintit"

Data fiind parerea ei despre barbati in general („sunt niste mitocani"), Elena Carstea parea ca nu se va marita in veci. Totusi, a facut-o si pe asta. Iata cum il descria pe Ionut Laza: „Este un om de o finete remarcabila, cu un comportament impecabil. Este delicat, si atent, si rabdator, dar, mai presus de orice, stie ce vrea. A stiut sa ma tina in mana, fara sa-mi lase senzatia ca-mi invadeaza teritoriul. Este puternic si sensibil, calitati cu care m-a cucerit". Minunea a tinut numai trei… luni, pentru ca Ionut „nu si-a incheiat socotelile cu fosta iubita si..., pe deasupra, m-a inselat. Chiar m-am dus acasa la respectiva sa-i recuperez hainele pe care el le «uitase» acolo", a povestit Elena, pe la toate emisiunile.

Razvan Spiridon: „Nu mai avem nimic de impartit"

„Daca sotia mea nu mi-ar fi inteles munca, nu as fi ajuns aici. Este sprijinul meu si a stiut exact cand sa ma incurajeze. Si o va face si in viitor, sunt sigur. Chiar si cand sunt la redactie ne auzim de cel putin 3-4 ori pe zi", spunea Razvan Spiridon. Dar asta in anul 2000, cand era insurat. Caci dupa ce-a divortat a fost transant: „Dupa noua ani de casnicie nu mai avem nimic de impartit".


Catalina Iancu

×
Subiecte în articol: antimonden