x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre căsnicia Andreei Bălan

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre căsnicia Andreei Bălan

26 Feb 2020   •   14:02
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre căsnicia Andreei Bălan
Sursa foto: observator.tv

Despărțirea dintre cântăreața Andreea Bălan și soțul său, George Burcea, suscită interesul fanilor, colegilor și prietenilor, mai ales după ultimele dezvăluiri privind dependența lui de droguri. Cuplul are împreună două fete. 

Părerea despre căsnicia lor și-a exprimat-o și vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu.

"Că s-au luat din dragoste, asta e clar pentru toată lumea ! Că au împreună două fetițe minunate și că ea a avut probleme la naștere, chiar un șocant infarct, cunoaștem. Mai știm și că el i-a fost aproape în momentele alea critice și a susținut-o ! Ce nu știm e cum este el de fapt. Dacă avea problema asta cu substanțele mai de demult sau dacă e mai nouă, acum, după ce a devenit părinte. Dacă chiar l-a bătut tatăl lui pe vremea când avea două luni, că înțeleg că după aia nu s-au mai văzut niciodată. Că a fost un copil traumatizat și neiubit, am văzut și asta clar pe sub masca melancoliei cuminți pe care o afișa la aparițiile publice. Că mai caută încă pe cineva care să-l iubească sau că nu se iubește deloc pe el însuși, și asta e clar ! Că el nu a ajuns peste noapte toxicoman dependent de cocaină, și asta e clar !!!

Ce nu știm e care-i adevărul din relația lor, ce-i ține împreună și ce îi desparte, poate că el intra în sevraj și nu dorea să sperie copiii, poate că ea a obosit și i-a dat un ultimatum pe care el nu l-a respectat !!! Și poate de asta ea nu-l mai primește ! Sau el nu vrea să vină ? Au fost la doctor, au încercat să lupte cu o dependență oribilă ? I-a fost și ea aproape ???

Ce nu înțeleg e și de ce el n-a putut să-i spună te iubesc, somat fiind într-o emisiune tv !!!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

 

 

 

 

×