x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Chefi la cuțite-ediţie specială. De ce nu gătește Liviu Vârciu în garsoniera în care locuiește

Chefi la cuțite-ediţie specială. De ce nu gătește Liviu Vârciu în garsoniera în care locuiește

28 Noi 2016   •   14:44
Chefi la cuțite-ediţie specială. De ce nu gătește Liviu Vârciu în garsoniera în care locuiește
Sursa foto: DIANA OROS

Nu mai e niciun secret faptul că Liviu Vârciu are umor. Iar asta se va vedea și în ediția specială „Chefi la cuțite” pe care Antena 1 o difuzează luni și marți, pe 28 și 29 noiembrie, de la 20.30. Vârciu vine să le gătească chefilor și va da naștere unui lung șir de momente amuzante.

Va găti cu mănuși roz, se va urca pe rafturi în căutare de diferite ustensile de gătit, va pune soia într-o tocăniță și va face haz de necaz de garsoniera în care locuiește și în care, după cum spune chiar el, nu prea gătește pentru că ar sări uleiul în pat.

Schimbul de replici cu cei trei chefi îl va face apoi pe Liviu nu numai să aștepte cu sufletul la gură rezultatul votului lor, dar să și glumească spunând că pe chef Dumitrescu nu l-a plăcut niciodată și l-ar înlocui în acest trio. Cum arată farfuria lui, ce preparat total neașteptat a ales să gătească și ce au de spus jurații, telespectatorii Antena 1 află luni, de la 20.30.

În etapa de preselecții și degustări pe nevăzute a ediției speciale „Chefi la cuțite”, mai multe vedete vor găti pentru a-i convinge pe cei trei jurați să îi aleagă în echipele lor. Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia și Cătălin Oprișan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleși, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Șerban Copoț, Maria Buză, Dima Trofim și Diana Munteanu își vor ascuți cuțitele, vor scoate de la naftalină rețete care mai de care mai speciale și își vor condimenta farfuriile cu multă imaginație pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe. Dintre aceștia, fiecare chef își va alege câte doi oameni pentru a-și forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Liviu Vârciu garsoniera