x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cheloo, despre felul de mâncare ce nu ar trebui să existe

Cheloo, despre felul de mâncare ce nu ar trebui să existe

11 Mar 2018   •   13:11
Cheloo, despre felul de mâncare ce nu ar trebui să existe
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Când vine vorba de mâncare, juratul ”iUmor” Cheloo nu lasă loc de interpretare și știe exact ce și, mai ales, ce nu vrea!

Aflând că unul dintre concurenții ”iUmor” și-ar dori să deschidă o ”sărmălărie” în cazul în care ar reuși să câștige marele premiu al concursului, juratul Cheloo a fost vehement. ”Îmi doresc ca acest băiat să nu câștige pentru că lumea nu are nevoie de sarmale”, a spus Cheloo. Semn că nu e nici urmă de gluma, juratul a explicat: ”Eu nu sunt pasionat de ele, fie că sunt cu viță de vie sau varză. E o mâncare care nu mă încântă și nu aș mânca în fiecare zi. Să învelești carnea tocata în varză, să o pui apoi la cuptor ca să iasă o chestie pe care să o mănânci de două-trei ori pe an?!”, s-a mirat acesta.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×