x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cheloo își uimește colegii de la ”iUmor”:  ”În tinerețe am avut părul lung, chiar ondulat!”

Cheloo își uimește colegii de la ”iUmor”:  ”În tinerețe am avut părul lung, chiar ondulat!”

06 Oct 2017   •   20:03
Cheloo își uimește colegii de la ”iUmor”:   ”În tinerețe am avut părul lung, chiar ondulat!”

Cheloo reușește din nou să își uimească cei doi colegi jurați din emisiunea iUmor, dar de această dată cu o remarcă referitoare la... podoaba sa capilară.

Un concurent cu un păr oarecum ieșit din comun îi stârnește nostalgii lui Cheloo, în ediția de duminică a emisiunii ”iUmor”. ”Un băiat cu un aspect cinematografic natural”, a încercat Cheloo să îl descrie pe tânărul umorist care a furat toate privirile cu părul său lung și roșcat și ochii albaștri.

Cu nimic mai prejos, Cheloo le-a mărturisit apoi lui Mihai Bendeac și Deliei că nu a fost dintotdeauna ras în cap. ”În tinerețe am avut părul lung, chiar ondulat”, a povestit juratul ”iUmor” cu o oarecare mândrie.

Și chiar dacă nu le-a oferit și vreo fotografie drept probă, mărturie pentru declarația sa încă stau imaginile din documentarul ”Începuturile hip hop-ului românesc”, în care Cheloo apare alături de alți artiști care s-au lansat în în anii ’90 și care au rezistat pe scena muzicală românească.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

×
Subiecte în articol: cheloo